VALIKKO
14.1.2016 22:42

DIY: Lace Dream catcher

Täällä blogin puolella musta ei olekaan kuulunut mitään pitkiin aikoihin. Kaikki aika on mennyt koulujuttuihin ja ylppäreihin valmistautumiseen. Ja onnistuin mä kaiken lisäks rikkomaan selkänikin, joten sitä parannellessa onkin mennyt jo melkein viikko. Tänään alko kuitenkin kolmen päivän loma, ihanaa!

Mulla on jo pitkään lojunut kaapin pohjalla puoliksi tehty dream catcher. On pitänyt monesti käydä ostamassa siihen loput tarvikkeista, mutta en oo vaan saanut aikaseks. Tänään kuitenkin pyörähdin nopeasti Suomalaisessa kirjakaupassa ostamassa höyheniä, joten sain tuon tänään valmiiksi. Aattelin tulla jakamaan teillekin ohjeen tähän.

DSC06413 (1)

TARVITSET…

-höyheniä
-kynsilakkaa
-kuumaliimapistoolin
-pitsiä
-rautalankaa
-helmiä

DSC06469

OHJEET:

1. Aloitin muotoilemalla rautalangasta tuon ympyräkehikon. Tein siihen myös ripustuskoukun. Rautalanka oli kultasen värinen alun perin, mutta sen saa halutessaan maalattua kynsilakalla valkoiseksi, tai minkä väriseksi ikinä haluaakaan 🙂

2. Seuraavaks leikkasin pitsin ja ompelin sen kiinni tohon kehikkoon. Voi olla että tosta ois tullu kivempi jos ois ollut sellasta hentosempaa pitsiä.

3. Kehikko on nyt valmis, joten aloin tekemään noita roikkuvia osia. Pujotin osaan langoista helmiä, osan jätin ihan pelkistetyksi. Lisäsin myös joukkoon pitsisiä naruja.

4. Lankoihin liimasin kuumailmapistoolilla höyhenet, ja lopuks liimasin ne kiinni kehikkoon. Keskelle päätin vielä liimata yhden helmen, jotta lopputulos ei olisi liian tylsä.

DSC06452

Ohjetta voi muutella halutessaan vaikka minkälaiseksi, mutta ite tykkäsin tollasesta hempeän valkoisesta ja simppelistä. Vaikein osa oli tuo pitsin ompeleminen, mutta loppu sujuikin sitten helpommin.

diy-unisieppari2


Mitä tykkäsitte lopputuloksesta? Meinaatteko koittaa?

Kommentit

 • Sofia Keitaanranta

  Ehdottomasti aion koittaa tehdä tuommoisen! Oon halunnut unisiepparia jo tosi kauan ja toi näyttää mageelta :)!

   0
 • Sofia / Kaksinaamainen

  Oiii, tulipa ihana! 🙂 Itsekin haluaisin väsätä jonkinnäköisen unisiepparin makkariin, mutta en tiedä vielä millaisen. Sun unisiepparista tuli sievä ja kiva kun se on vähän erilainen kuin perinteiset mallit 🙂

   0
 • Enni

  Hei kiva kuulla, koita ihmeessä! 🙂

   0
 • Enni

  Kiitos 🙂 Onneks unisieppareita on niin paljon erilaisia et voi sitten valita sisustukseen sopivan 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.