VALIKKO
21.12.2015 21:09

DIY: Paper cutting

Joulukortit sukulaisille ja läheisille on vielä tekemättä, eikä ne varmaan enää jouluksi ehdi. Parempi kuitenkin antaa ne sitten vaikka myöhässä kun että jättäisin ne kokonaan antamatta. Olen katsonut jo pitkään veljeni paper cutting-töitä. Näin sitten pinterestissä kortin, joka oli tehty samalla tekniikalla. Veli antoi lainaksi paperiveitsen ja nyt olen sitten hurahtanut täysillä tähän. Viimeiset kolme päivää onkin kulunut korttien parissa.

DSC05422

Mitä paper cutting sitten on? Kuten nimikin kertoo, paperiin tehdään paperiveitsellä erilaisia kuvioita. Netistä löytyy paljon erilaisia sabluunoita, jotka saa esimerkiksi tulostettua ja leikeltyä tai voi myös itse taiteilla kuvia. Työtä helpottaa jos merkitsee leikattavat alueet, niin ei vahingossa leikkaa vääriä kohtia. Sitten kun on tehnyt tarpeeksi niin ei tarvitse enää merkkailla niitä alueita, vaan tekeminen alkaa automatisoitua. Noita teriä saa ilmeisesti tilattua ainakin Amazonista. Tein 7 korttia, jotka esittelen alla. Tästä leikkelystä taisi tulla mun uusi harrastus. 🙂

DSC05441
DSC05434
DSC05435

DSC05437
DSC05438

Löytyikö näiden joukosta teidän lempparikortti?

Kommentit

  • sini

    vaikee sanoo mikä noista olis hienoin ku kaikki on upeita! ihan sika kiva tekniikka, pitäis itekki joskus kokeilla 🙂

     0
  • Enni

    Kiitos, kiva jos tykkäät! Koita ihmeessä, tää on tosi koukuttavaa 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.