VALIKKO
29.9.2017 16:57

DIY-sisustus

Kuten viime postauksessakin mainitsin, innostun aina syksyisin sisustamaan kotia ja tekemään erilaisia DIY-juttuja. Tänä syksynä oon tehnyt DIY-sisustusjuttuja tosi paljon ja aattelinkin esitellä ne myös täällä:

DSC09850

En tiedä lasketaanko tää DIY-jutuks, mutta tuunasin kenkälaatikosta valkoisen säilytysrasian dc-fixin avulla. Kenkälaatikot on tosi käteviä säilytyksessä ja niitä löytyykin meiltä vaikka kuinka paljon.

DSC09861

Tein tän ajat sitten, mutta se pääs vihdoin kaapin pohjalta hyllyn päälle. Keräsin Espanjasta hiekkaa eri rannoilta, ja pistin ne lasipurkkeihin.PicsArt_09-28-03.57.04
Askartelin myös enkelinsiivet, jotka sai paikan peilin päältä. Eka en osannut päättää taaskaan tykkäänkö noista vai en, mutta on ne ihan kivat 😀 Tää oikeanpuoleinen ei oo mun tekemä, vaan mun kummitädin, mutta esittelen senkin tässä kun se on niin hieno. Se on siis neulottu ja kovetettu. Laitoin sinne valot sisälle luomaan tunnelmaa.

DSC09848

Tein joskus aikoja sitten muistojen laatikon, jonne ollaan kerätty S:n kanssa kaikkea yhteisiä muistoja. Se sai nyt paikan lipaston päältä.

PicsArt_09-28-03.58.01

Vasemman puoleisen säilytysrasian tein muropaketista 😀 Alun perin sen oli tarkoitus olla lehtien säilytyspaikka, mutta en mitannut että mahtuuko ne sinne ja ei tietenkään mahtunut 😀 No, laitoin sinne nyt sitten laskuja yms. tärkeitä papereita. Päällystin sen puukuvioisella dc-fixillä. Oikeanpuoleinen kranssi on kans mun tekemä, kuumaliimasin kranssipohjaan käpyjä, kuivattuja appelsiinisiivuja yms. ja spray-maalasin valkoisella, sekä lisäsin vähän kimalletta.

Mitä tykkäsitte näistä?

Kommentit

  • Taru

    Nuo pullot joihin on säilöttö hiekkaa on ehkä maailman söpöin idea! <3 Ja wau minkä kranssin oot kans tehnyt! <3

     0
  • Enni

    Kiitos paljon, ja tervetuloa lukijaksi 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.