VALIKKO
20.9.2016 19:25

DIY: sotkeutumattomat kuulokkeet

DSC01276

Oon ihaillut jo pitkään sellaisia neulottuja tai punottuja kuulokkeensuojia, mutten oo yhtään tiennyt miten sellaiset pystyy tekemään. Pinterestissä tuli sitten vastaan ohje sellaiseen ja pitihän se heti pistää kokeiluun. Olen tehnyt nyt kahdet suojat kuulokkeisiin ja niistä tuli mun mielestä ihan hauskat, joten ajattelin jakaa ohjeen tännekin. 🙂

Vieläkin siistimpi tosta suojasta varmasti tulisi, mikäli vähän vielä harjoittelisi, mutta kyllä nuo hyvin asiansa ajavat. No, harjoittelemalla oppii! En tiedä vaikuttiko myös se että punoin nuo aika tiukkaan jolloin ne alkoivat kiertymään, joten voi olla että kannattaa tehdä vähän löysempiä silmukoita. Mutta ihan mahtavaa kun ei enää tarvitse selvitellä kuulokkeita!

Kuulokkeensuojia varten tarvitset:

DSC01323

Ohje:

En hirveästi sanallisesti osaa tuota ohjetta selitellä, mutta toivottavasti kuvasta saa jotakin selvää, koitin tehdä ohjeista mahdollisimman selvät. Alkuun noiden punominen voi tuntua vähän hankalalta, mutta sen oppii kyllä aika nopeasti. Aluksi tarvitset pitkän langanpätkän. Langan kannattaa todella olla pitkä, jotta se riittäisi koko kuulokkeisiin. Langanpäät voi vaikka keriä pieniksi keriksi niin niitä ei ole niin vaikea pujotella. Ohjeessa ei näykään ihan tuota alkua, mutta siinä siis lanka kulkee tuolta takaa aivan samalla tavalla kun kuvassa ja siitä aletaan pujottelemaan. Toivottavasti ymmärsitte 🙂 Mulla tuli tosta ehkä vähän tylsän värinen, mutta halutessaanhan siitä saa vaikka tehtyä sateenkaaren värisen.

DSC01252
DSC01250
DSC01251DSC01254

Punomista sitten voi jatkaa niin pitkään kuin itse haluaa. Päättelin tuon lopuksi tekemällä muutaman solmun, olisi varmaan ollut joku järkevämpikin keino, mutta ihan hyvin se on sillä pysynyt.

Mitä tykkäsitte tästä ohjeesta? Meneekö kokeiluun?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.