VALIKKO
7.1.2017 20:02

DIY: suodatinpussikranssi

IMG_2433 2

Mä olen Facebookin askartelu- ja käsityöryhmässä ihaillut muiden tekemiä suodatinpussikransseja, joten tässä ennen joulua päätin itsekin tehdä sellaisen. Tästä kranssista tuli musta ihan kiva, joten päätin jakaa ohjeen teillekin. Itse asiassa sain heti tän tekemisen jälkeen jo tilauksen sukulaiselta ja tässä onkin uusi kranssi jo työn alla. 😀 Voi olla että tää on ehkä hieman jouluinen, mutta mun mielestä tää sopii hyvin esimerkiksi valkoiseen sisustukseen ihan ympärivuotiseksi koristeeksi.

Tarvitset siis:

♥ muovimukin
♥ sakset
♥ nitojan
♥ kynän
♥ valkoisia suodatinpusseja (itsellä oli koko 1×4 ja näitä meni noin 1 ja puoli paketillista)
♥ kranssipohjan
♥ kuumaliimaa

DSC03581

Ohje:

1. Laita päällekkäin 3 suodatinpussia ja piirrä vierekkäin kaksi ympyrää muovimukin avulla.

DSC03586

2. Nido suodatinpussit yhteen ympyröiden keskeltä. Leikkaa tämän jälkeen ympyrät.

DSC03589

3. Rypistä valmiit ympyrät kerros kerrokselta ja lopuksi avaa kaikki kerrokset. Lopputuloksen pitäisi näyttää kukalta.

DSC03593

4. Liimaa kukat kranssipohjaan. Kuumaliimaa kannattaa levittää suoraan kukkiin, sillä muuten se sulattaa styroksin. Kukat irtoavat helposti, joten kannattaa pitää niitä paikallaan hetken ajan, jotta liima kuivuu kunnolla.

DSC03603

Valmista! Kranssiin voi lisätä kaikenlaisia koristeita, itse lisäsin helmiä ja itsetehdyn hopeisen rusetin, joka tosin näyttää kyllä vaaleansiniseltä kuvassa. Oon miettinyt että ehkä otan tuon rusetin tosta pois, sillä se ei jotenkaan sovi sisustukseen. Musta kuitenkin tästä tuli muuten ihan kiva.

PicMonkey Collage (1)

Ite tykkään tehdä kaikenlaisia DIY-juttuja, mutta onko teillä jotain tietynlaisia DIY-juttuja joista te tykkäätte? Esim. itsetehdyt kosmetiikkajutut, sisustusjutut yms? Kertokaa ihmeessä niin osaan jatkossa jakaa sellaisia ohjeita jotka on teidän mielestä kiinnostavia!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.