VALIKKO
4.8.2018 21:52

DIY: valokuvakollaasi

Ajattelin että ennen tätä DIY-postausta päivittelen tämän viikonlopun kuulumisista, mutta sainkin tämän postauksen aiemmin valmiiksi, joten mahdollisesti huomenna pääsette sitten kuulemaan mun viikonlopusta. Puhuinkin kuitenkin jo aiemmin että haluaisin kotiin vielä ripauksen vaaleanpunaista, ja mielessä oli sitä varten DIY-projekti: vaaleanpunateemaisista valokuvista tehty kollaasi. Nyt sain sen vihdoin valmiiksi, joten pääsen esittelemään työn ja sen vaiheet teillekin.

DIY-valokuvakollaasi

Tätä DIY-kollaasia varten tarvitset:

2018-08-04 09.59.47 1

Ensin aloitin poistamalla kehyksistä lasin ja takaosan, jolloin jäljelle jäi siis vain itse kehykset. Kiinnitin kehyksiin kolme valkoista narua teipillä, niihin tulee kuvat. Olin kerännyt kivoja vaaleanpunaisia kuvia Pinterestistä, mutta harmikseni kaikki ei mahtunut tähän mukaan ja osan jouduin karsimaan pois.

2018-08-04 09.59.48 1

Tämän jälkeen kiinnitin naruihin kuvat teipinpaloilla. DIY-projetki on valmis, eli mistään kovin hankalasta työstä ei ole kyse. Alla näkyy lopputulos:

DIY-valokuvakollaasi 1

 Mietin aluksi valokuvakollaasin paikaksi seinää, että olisin ripustanut sen esimerkiksi sängyn päätyyn, mutta se ei jotenkaan sopinut sinne. Pienen pohdinnan jälkeen päädyin laittamaan kollaasin tikashyllylle. Se sopikin sinne mun mielestä oikein hyvin!

2018-08-04 09.38.11 1

Nyt asunto sai siis kaivattua vaaleanpunaista lisäystä, mutta mun mielestä tää lisäys oli sopivan hillitty, sillä nuo kuvat ei ole kamalan vahvan värisiä. Tykkään kyllä tosi paljon lopputuloksesta ja nyt sai nuo kivat kuvatkin esille! 🙂
pixlr_20180804214542697

Mitäs mieltä te ootte tästä valokuvakollaasista?

Kommentit

 • Krista H

  Ihana kokonaisuus nuo tikkaat koriste-esineineen <3

   0
 • Anonyymi

  Aiheeseen liittymättä vähän henkilökohtaisempi kysymys ihan mielenkiinnosta. Jos et käy töissä tai opiskele, millä tulet toimeen? Oletko työnhakijana tms.? 🙂

   0
 • Enni

  Raha-asioista en hirveästi halua avautua täällä blogin puolella, mutta jos nyt jotenkin tilannetta avaan niin tällä hetkellä en pysty sairastelun takia käymään töissä, eli en ole tällä hetkellä edes työnhakijana. Saan tukea Kelalta, joka riittää tässä elämäntilanteessa kustantamaan omat menot ja elämisen. 🙂 Tarkoitus olisi kyllä sitten palata kouluun tai hakea töihin, kunhan vointi sen sallii.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.