VALIKKO
7.10.2017 20:24

Drawings

Huhhuh, tää viikko on ollut aivan järkyttävä, ja en ole jaksanut edes avata Bloggeria. En ole kuvannutkaan mitään, mutta ehkä tässä joku päivä voisin tarttua taas kameraan ja käydä ikuistamassa syksyisiä maisemia. Kaipaan ihan hirveästi kuvailua ja syksynkin värit on just kauneimmillaan. Blogi-inspiskin olisi ja postausideoita toteutettavana, mutta on niin paljon kaikkea meneillään elämässä että muut asiat on nyt mennyt blogin edelle. Voi olla että ensi viikolla oon vähän aktiivisempi täälläkin. Tällä kertaa aattelin tehdä postauksen piirtämisestä, joten itse asiaan:

Tykkäsin piirtää tosi paljon nuorempana, mutta nykyisin se harrastus on jäänyt vähän vähemmälle. Välillä tartun kynään, mutta yleensä piirrustukset jää keskeneräisiksi, kun en vaan yksinkertaisesti jaksa keskittyä pikkutarkkaan työhön niin kuin ennen. Lisäksi oon ihan älyttömän kriittinen omien töiden suhteen ja suurin osa lähiaikoina piirretyistä piirrustuksista onkin lentänyt suoraan roskiin…Aattelin että voisin tulla esittelemään teille kuitenkin joitakin mun piirrustuksia:

DSC08087

Tähän otin mallia jostakin random levynkannesta

DSC08086
DSC08097
DSC08094 2
DSC08096
DSC08091
DSC08095
DSC08099
DSC08093
DSC08098

Mitä tykkäsitte näistä?

Kommentit

  • Jenny

    Siulla on taitoja piirtää ja ne näyttää todella hyviltä. Siun kannattaisi aloittaa uudelleen, jos siltä tuntuu. Älä ihmeessä ole kriittinen, koska se ei johda mihinkään. Hyvää syksyä sinulle! 🙂

     0
  • Enni

    Kiitos 🙂 Olis kyllä kiva aloittaa taas piirtämään, mutta kun ei keskittymiskykyä meinaa riittää sitten millään 😀 Ja ihan totta, pitäis olla vähemmän kriittinen kaikkien juttujen kanssa, se saa vaan turhaa stressiä aikaiseksi. Kiitos, oikein ihanaa syksyä sulle myös! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.