VALIKKO
15.1.2017 18:35

Elämäni aakkoset

A – akrobatia. Akrobatian treenaaminen on ihanaa. Haluan kehittyä siinä koko ajan.

B – blogi. Tärkeä harrastus. Ihana kun saa jakaa täällä ajatuksia ja kuvia.

C – coffee. Joka päivä on pakko aloittaa pienellä kofeiiniannoksella! En juo peruskahvia, koska se maistuu ällöttävältä, mutta sen sijaan ostan aina sellaista kylmää kahvijuomaa.

D – dokumentit. Rakastan katsoa dokumentteja. Ne on vaan ihan parhaita.

E – espanja. Paras kieli ja paras maa. Espanjassa on tullut käytyä tosi monta kertaa ja aina se vaan on yhtä mahtava paikka. Kielikin on todella ihana, ja helposti opittava.

F – family. Perhe on todella mulle todella tärkeä.

H – huutomerkki. Huutomerkin käyttöä mun pitäisi rajoittaa 😀 Tungen sitä joka paikkaan ilman että edes ajattelen.

11212486_10204247256282923_932381858_n

I – itkeminen. Itken aivan liian helposti :((

J – Jyväskylä. Tämänhetkinen asuinkaupunki.

K – kamera ja kuvaaminen. Tosi tärkeä asia mun elämässä. Rakastan kuvaamista. Miten hirveältä tuntuiskaan ajatus ettei saisi vangittua tärkeitä hetkiä valokuviin ja palata niihin myöhemmin.

L – lyriikat. Oon ihan rakastunut lyriikoiden keräämiseen. Niitä löytyy niin päiväkirjasta kuin koneellekin kerättynä. Musta on ihan mahtava kun jokaiset lyriikat voi ihan itse tulkita omalla tavallaan ja luoda niille oman merkityksen.

M – Mikkeli. Mun syntymäkaupunki. Meillä oli toisen pikkuveljen kanssa tapana matkustaa Mikkeliin kummitädin luo joka kesä, mutta nyt kun ollaan kasvettu niin siellä ei ole tullut vierailtua aikoihin. Mikkeli on niin ihana kaupunki ja toivon että vaikkapa ensi kesänä tulisi taas vierailtua siellä.

N – nauraminen. Nauraminen saa olon paljon paremmaksi, vaikka olisikin muuten vaikeaa. Rakastan nauraa, ja nähdä muiden nauravan.

O – onnellisuus. Tärkeä asia elämässä, jota kohti pyrin koko ajan.

P – päiväkirja. Tämänhetkinen henkireikä. Kirjoitan päiväkirjaan lähes joka päivä ja se on päivän rentoutumishetki kun saa vaan kirjoitella ihan vapaasti mistä haluaa.

Q – quotes. Sama kuin lyriikoissa, rakastan keräillä ylös quoteseja (miten se taipuu?! :D).

R – rakkaus. Tärkein asia elämässä.

20035069496_d439d9671d_o_20170115175354252


S  – rakas kumppanini. <3

T – taide. Taide on todella lähellä sydäntä. Vietän joskus montakin tuntia ihaillen Pinterestistä erilaisia taideteoksia. Taidemuseotkin on ihan parhaita ja ne herättää aina vahvoja tunteita. Taide on ihanaa myös siksi, että sen avulla voi kuvata niin hyvin sellaisia tunteita, joita ei sanoin pysty kertomaan.

U – unelmat. Oon sellainen ihminen, joka unelmoi paljon.

V – visuaalisuus. Oon tosi visuaalinen ihminen ja ajattelen tosi visuaalisesti.

W – ween maan vilja. Yksi lempi messutapahtuma, joka järjestetään joka syksy täällä Jyväskylässä. Messut ylipäätään on sellaisia, joista oon ihan innoissani aina.

Y – ystävät. Niitä ei ole paljoa, mutta ne muutamat on mulle todella tärkeitä. Ja laatu korvaa määrän, eikö? 🙂

Ä – Äiti (ja iskä). Henkilöt, jotka on tukenut mua läpi elämän. Jos tulee joku pulma eteen, äiti tai iskä on ekat ihmiset joille soitan.

Mitä tykkäsitte tällaisesta postauksesta?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.