VALIKKO
5.1.2018 15:58

Epäonnistuneet asukuvat

En olisi koskaan blogin alkuaikoina uskonut että julkaisen kokonaisen postauksen mun kamalista kuvista, mutta koska musta tällaisia epäonnistuneita asukuva-postauksia on niin kiva lukea muiden blogeista niin ajattelin sitten tehdä itsekin sellaisen. Vähintään joka kuvausreissulta muistikortille päätyy epäonnistuneita kuvia ja yleensä ne lentävätkin heti roskakoriin, mutta onneksi olin säästänyt muutamia kamalia otoksia, jotta tekin pääsette nauramaan niille! Pidemmittä puheitta siis kuviin:

DSC09992

Eikö ookkin naisellinen askellus mulla?

pixlr_20180105000218240

Sovittiin S:n kanssa että tästä tulee meidän ensi vuoden joulukortti. Päässä mulla on joulupukin parta… // Piti päästä samaan kuvaan omenoiden kanssa.

DSC01936

Joo…ei mitään ideaa mitä tässä kuvassa mahtaa tapahtua, mutta aivan kamala tää silti on :’D miten saan ees tehtyä tollasen ilmeen?

pixlr

Ampiaset tuottaa kesäisin ongelmia asukuvia kuvatessa, ja tällaisia kuvia löytyykin paljon jossa juoksen ampiaisia pakoon. Viimeisen kuvan mun jalasta onnistuin ottamaan itse juostessani kamera kädessä…

IMG_1726

….

pixlr_20180105000024194

Oltiin kuvaamassa talvella asukuvia, ja ainoa onnistunut kuva oli tämä, mutta koneella oli siitä oma mielipiteensä ja se päätti asettaa just mun pään kohdalle tollasen jäätävän värikkään neliön. No, omalla tavallaan tää on ihan artsy… // Aivan epäonnistunut kuva kokonaisuudessaan. Tuo mun ryhti on aivan _järkyttävä_, ja missä mun toinen käsi on? 😀 Tarkennuksetkin onnistunut hyvin.

DSC04287

Tarkennukset kohdallaan taas.

Mitä tykkäsitte tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta? Lisää tällaisia vai ei enää?

Kommentit

 • ELLI

  Hahah tosi hauskoja nää! 😀 niin outo toi mihin ilmestyi tuo punavihreä boksi, mutta muistan että mullekin ois tapahtunut näin joskus… 😀 ja hei lisää vaan tällaisia!

   0
 • Sofia

  Nää on mun suosikkipostauksia, hahah! 😀 Varsinkin tuo neljäs kuva on hauska 😀 Lisää vain tällaisia!

   0
 • Enni

  Kiva että tykkäsit 😀 Joo se on ihan kumma, en yhtään tiiä mistä se tuli enkä saa sitä poiskaan millään!! 😀

   0
 • Enni

  Haha, kiva että säkin tykkäät! 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.