VALIKKO
3.1.2018 21:00

Helmalakanalla uutta ilmettä makuuhuoneeseen

Nuorempana äiti halusi ostaa mun sänkyyn helmalakanan ja mun mielestä sitä turhempaan juttuun ei rahojaan voinut laittaa. Mua on kuitenkin jo pitkään ärsyttänyt sängystä vilkkuva järkyttävän värinen sininen runko, ja lisäksi aina kun sänky jää syystä tai toisesta petaamatta, se luo huoneeseen entistä sotkuisemman tunnelman. Ajattelin tehdä asiaan vihdoin muutoksen ja päätin sitten itsekin hankkia sellaisen lapsena oudoksutun helmalakanan. Olin jo etsinyt jonkin aikaa puhtaanvalkoista helmalakanaa, mutta kaikki helmalakanat oli keltaiseen päin taittavia. Jyskistä kuitenkin löytyi sopivan kylmänvalkoinen helmalakana, ja hintakin oli sopivasti alennettu. Alennuksien jälkeen sille jäi hintaa 14 euroa.

DSC04924

Alla näkyy ennen-jälkeen -kuva, ja lopputulos on kyllä ihanan siisti! Koko alkovi näyttää nyt paljon seesteisemmältä ja yhtenäisemmältä. Miten pärjäsinkään ilman helmalakanaa, haha..Oon todella tyytyväinen meidän sisustukseen, mutta tuo sänky on harmittanut ihan hirveästi, onneksi siihen tuli nyt muutos!

pixlr_20180103195510683

Löytyykö teiltä helmalakanaa ja onko se teidän mielestä turhake vai hyödyllinen?

Kommentit

 • Taru

  Toi muutos on kyllä iso! Ihanan värinen koti! <3 Tuo helmalakana pitää pitää mielessä! 🙂

   0
 • Enni

  Niinpä! Kiitos, tosi kiva kuulla että tykkäät! 🙂

   0
 • ELLI

  Todellakin hyödyllinen! Itsekin aloin kiinnittää tähän huomiota vasta omaan kotiin muutettuani mutta nyt en osaisi elää ilman koska sänky on niin paljon siistimmän näköinen helmalakanalla 😀

   0
 • Enni

  Sanos muuta! Mustakin toi on tosi hyödyllinen 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.