VALIKKO
18.7.2018 13:22

Hemmottelupäivä – testissä Lumenen tuotteet

Lumene Harmonia kokemuksia

Mä sain tässä joku aika sitten lahjaksi tuttavalta superihanan paketin, josta paljastui viisi lumenen minikokoista Harmonia-sarjaan kuuluvaa tuotetta. Keksin sitten että kun tänään sattui lähes tyhjä päivä, niin pidän pienen hemmotteluhetken, testaan kaikkia tuotteita ja tulen sitten tänne blogiinkin kirjoittamaan arvostelua näistä. Nämä Harmonia-sarjaan kuuluvat tuotteet sisältävät turvetta ja pakurikääpää, ja voisin kuvitella että näille tuotteille ominainen tuoksu tulee juurikin näistä ainesosista. Tuotteet olivat ihanan luonnollisia, ja tässä on mun arvostelut jokaisesta tuotteesta:

Lumene-Harmonia-jalkakylpysuola

1 Nutri-recharching foot salt (jalkakylpysuola)

Voi, tämän kohdalla mä olisin voinut vaikka nukahtaa <3 Pistin jalat lämpimään suolakylpyveteen, kuulokkeet korviin ja rentouttavaa musiikkia soimaan. Mä kävelen päivisin ihan todella paljon, joten kiva päästä hellimään välillä jalkojakin. Jalat tuntui kylvyn jälkeen ihanan pehmeiltä ja rentoutuneilta. <3

Lumene-Harmonia-puhdistusvaahto
Lumene-Harmonia-puhdistusvaahto-kokemuksia

2 Nutri-recharging purifying peat-to-foam cleanser (puhdistusvaahto)


Tykkäsin tosi kovasti tästä puhdistusvaahdosta! Tuoksu ei voisi enää suomalaisemmaksi mennä, sillä tämä tuoksu tuo mieleen mulle suomalaisen luonnon. Tämä muistuttaa hieman tuoksultaan aiemmin testaamaani Lumenen syväpuhdistavaa turvenaamiota, eli mikäli tämmöisestä oikein luonnonmukaisesta tuoksusta pitää niin tää on just sulle! Puhdistusvaahto puhdistaa tosi hellävaraisesti kasvot ja jättää ihon todella sileäksi. Ihoa ei kirvele eikä purista puhdistuksen jälkeen.

Lumene-Harmonia-vartalokuorinta

3 Nutri-recharching salt body scrub (vartalokuorinta)

Ooh, tämä yllätti mut näistä kaikista positiivisimmin! Tuote kuori ihon aivan älyttömän hyvin, muttei kuitenkaan sellasella raapivalla tavalla, vaan kuorinta tuntui oikein miellyttävältä iholla. Ehdottomasti parhaiten kuoriva vartalokuorinta tähän mennessä! Iho tuntuu superpehmeältä tämän käytön jälkeen ja olisin voinut vaan ikuisuuden nauttia tämän jälkeisestä virkistävästä tunteesta koko kehossa <3

Lumene-Harmonia-kosteusvoide

4 Nutri-recharching intense moisturizer (kosteusvoide)


Tämä kosteusvoide oli ihan superpaksua ja kosteuttavaa! Rasvan levityksen jälkeen kasvot ei olleet mitenkään rasvaisen näköiset, vaan pikemminkin sellaiset oikein kuulaat. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä rasvaa talvipakkasilla, kun iho kaipaa erityisen paljon kosteutusta. Tämä rasva ei ollut myöskään niin vahvan tuoksuista kuin muut tuotteet, joten plussaa siitä, miedompi tuoksu kasvovoiteessa on mun mieleen.
Lumene-Harmonia-vartalovoide

5 Nutri-recharching nurturing body lotion (vartalovoide)

Tämä vartalovoide oli myös kosteusvoiteen tavoin ihanan paksua ja kosteuttavaa. Se myös virkisti mukavasti koko kroppaa jättäen sen ihanan kosteutetuksi.

Lumene-Harmonia-blogi

Mun suosiksi näistä nousi ehdottomasti tuo vartalokuorinta! Ainoa asia mikä saattaa joitakin tässä häiritä on tuo metsämäinen, luonnonmukainen tuoksu, sillä se on aika voimakas ja jää tuoksumaan voimakkaasti, varsinkin kun nyt näitä montaa sarjan tuotetta käytti samaan aikaan. Mutta oli kyllä tosi ihana pitää pieni paussi kaiken keskellä ja keskittyä hellimään vain ihoa, voitte vaan uskoa kuinka mun iho on nyt hoidetun näköinen, haha!

Oletteko te testanneet näitä Lumenen Harmonia-tuotteita ja mitä mieltä te olitte niistä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.