VALIKKO
22.7.2015 23:40

Hiuskriisi + vinkkejä hiustenkasvatukseen

Pakko hehkuttaa näitä ihania korviksia jotka löysin Gina Tricotissa käydessäni! Oon vihannut noitten oikeanpuoleisten korvisten mallia vaikka kuinka kauan mut jostakin syystä ihastuin noihin kuitenkin, heh.

DSC01309

Mutta jotta pysyttäis otsikossa niin itse aiheeseen: hiuskriisi on täällä taas! Olen värjännyt pitkään punertavalla hiusvärillä, mutta sitä oli niin raskasta ylläpitää, että tein päätöksen; siirryn takaisin omaan hiusväriini eli hieman punertavaan vaaleaan. Olen koittanut hiusta paljoa rasittamatta haalentaa vanhaa väriä ja olenkin siinä jotenkin onnistunut. Mut en oikeastaan tiedä minkä väriset mun hiukset on tällä hetkellä kun se väri vaihtelee niin paljon valotuksesta riippuen…

DSC01324

Unelmana olisi myös pitkät hiukset, ja siinä biotiini on tuttu ja turvallinen apukeino. Kokeilin biotiinia ekan kerran about vuosi sitten ja huh, tulosta ei voinut olla huomaamatta! Puolessa vuodessa hiukset kasvoi ainakin kymmenen senttiä, jollei ylikin. Leikkasin siis talvella hiukset juuri ja juuri olkapäämittaisiksi ja nyt ne on jo noinkin pitkät.

DSC01439

Oon käyttänyt vaan tota yhtä biotiinia kun oon todennut sen niin hyväksi: kyseessä siis Apteq vita-merkkinen biotiini eli ravintolisä, jonka vahvuus on 5000 µg. Tuotteen luvataan auttavan ihon, kynsien ja hiusten uusiutumisessa ja hyvänä pitämisessä. Tää on kyllä mahtava tuote ja ainoa miinus on siinä että se maistuu aivan kamalalle, mutta kyllä se on jo vuoden ajan mennyt alas. En ole kyllä muilta kuullut kritiikkiä mausta mutta itse ainakin olen sen huomannut. No, eipä sitä ole tarkoitettukaan maisteltavaksi 🙂 Niin, ja hintaa paketilla taisi olla hieman alle 20 €, kapseleita kun on 60 niin se riittää aika pitkäksi aikaa. Nyt unten maille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.