VALIKKO
20.9.2015 00:00

Huivihehkutus

DSC09967
DSC00124
DSC09971
DSC09998
DSC09949

Oon viettänyt koko päivän ulkona: käynyt messuilla, kuvailemassa ja ihan vaan kävelyllä. Tämän päivän asuksi valikoitui siis sellainen asu, jolla on helppo kulkea tuolla ulkona, ilman että tarvii koko ajan oikoa tuulen mukana meneviä helmoja. Hiuksetkin oli pakko laittaa puolessa matkaa kiinni kun tuuli niin paljon. 
Käytän harvoin aurinkolasejakin, mutta tänään uskaltauduin laittamaan ne. En oo koskaan löytänyt sopivan kokoisia aurinkolaseja (jos ei lasten puoltelta ostettuja lasketa), sillä jostain syystä kaikki on kamalan isoja. Tykkään tosi paljon noista kyseisistä laseista. Omistan itseasiassa kolmet tuollaiset samanmuotoiset lasit, sillä jostakin syystä se on ainoa malli joka ei peitä koko naamaa. 😀
Oon aina edellisinä vuosina käyttänyt syksyisin tuubihuivia, mutta tuo Gina Tricotin huivi oli niin kiva ja lämmin että päätin ostaa sen vähän aikaa sitten. Ei ainakaan palele tuon kanssa! Oon ihan tajuttoman ihastunut noihin tuollaisiin paksuihin huiveihin ja voisin ostaa niitä vaikka kuinka monta eri väristä. Vaaleanpunainen olisi aivan ihana, samoin ruudullinen ja ihan perus mustakin voisi mennä. Täytyykin jossakin välissä käydä katsomassa josko niitä vielä löytyis kaupoista.

Kommentit

  • sini

    Ihanan syksysiä kuvia 🙂 ja tollaset huivit on niin ihania! Syksyssä ja talvessa ei oo montaakaan kivaa asiaa mut yks on kyllä ehdottomasti lämpimät huivit! ♥

     0
  • Enni

    kiitos 🙂 ja niinpä, ihan totta!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.