VALIKKO
14.2.2017 23:16

Hyvää ystävänpäivää!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3 Mulla on ollut aika tapahtumarikas päivä, tosin nyt illasta oon vaan rentoutunut katsoen telkkaria. Aamulla mulla oli englannin yo-kuuntelu ja sen jälkeen oli tosi ristiriitaiset fiilikset että miten se meni. Tulin kotiin tosi stressaantuneena, mutta mieltä paransi vähän kun vastassa odotti ihana ruusukimppu ja suklaata :’) Sain myös lahjaksi Kalevalan siivet-riipuksen, joka kyllä tulee kulkemaan mun kaulassa usein. Ystävänpäivää ei olla kuitenkaan vietetty mitenkään erityisemmin, mä kun odotin koko päivän jännittyneesti kuuntelun oikeita vastauksia enkä pystynyt keskittymään yhtään mihinkään. No, ihan hyvin se kuuntelu sitten sujui, ainakin paremmin kun mitä olin odottanut. Ihana kuitenkin kun sai sen nyt alta ja sitten odottaa enää kirjallinen osio. Koko ajan saan vaan enemmän motivaatiota opiskeluun, kun tiedän että kohta tää on ohi! Mulla alkoi tänään myös kolmen (!!!) viikon loma, ihan mahtavaa. Ja torstaina on sitten penkkarit. Jännittäviä aikoja eletään, kun on niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä meneillään.

Meillä loppui myös remontit viime viikolla, joten senkin osalta helpottaa nyt huomattavasti. Me päädyttiin lopulta sellaiseen ratkaisuun että muutetaan kahdeksi viikoksi väliaikaisasuntoon, jotta saan luettua paremmin ylioppilaskirjoituksiin. Kaksi viikkoa meni tosi nopeasti ja nyt ollaan sitten muutettu jo takaisin. Olipa ihana fiilis päästä pitkästä aikaa kotiin ja siivota koko asunto ihan kunnolla remontin jäljiltä! Tein myös vähän muutoksia sisustukseen, joten voisin esitellä täällä blogissakin sitten niitä uudistuksia.

Jottei kuitenkaan nukkumaanmeno venyisi yli puolenyön niin alan tästä vähitellen siirtyä kohti sänkyä, toivottavasti teillä oli kiva päivä!

grey_20170214224450176

DSC05401

DSC05330

DSC05392

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.