VALIKKO
13.10.2015 21:34

Ihonhoitorutiinit

kuva1
Käytän aika vähän ihonhoitotuotteita, mutta ne muutamat mitä käytän, olen todennut todella hyviksi. Syy miksi käytän vain muutamaa tuotetta on, että valitsen aina todella tarkasti ihonhoitotuotteet, sillä ihoni on todella herkkä. En siis koskaan tee ihonhoitotuote-valintoja kiireisenä vaan mieluiten paneudun tarkemmin tuotteisiin ennen niiden ostamista.

DSC02672

Garnierin puhdistusvesi on varmasti tuttu tuote monille. Tämä puhdistusvesi ei sisällä parabeeneja eli säilöntäaineita. Parabeenien haitoista (kuten allergiasta) on pitkään puhuttu, mutta itse olen hieman epäileväinen sen aineen suhteen. Tämä sopii lisäksi herkälle iholle. Puhdistusvesi puhdistaa silmä-, huuli- ja kasvomeikit tehokkaasti, eikä tämän jälkeen iho ole kuiva eikä kiiltäväkään.

DSC02669

Minulla on kaksi kasvojenpuhdistusainetta, toista käytän aamuisin ja toista iltaisin. Tätä käytän aamuisin, sillä se kuorii ihon ja tekee siitä mattamaisen. Koostumus on voidemainen ja mukana on kuorivia hippusia. Mielestäni tämän jälkeen on kiva levittää meikkiä, juurikin sen takia että iho ei enää kiillä. Tämä tuoksuu raikkaalle limelle ja mandariinille.

DSC02670

Tätä Neutrogenan puhdistusainetta käytän iltaisin. Koostumus on voidemainen. Tämä ennaltaehkäisee epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa. Puhdistusaine tuoksuu raikkaalta greipiltä ja iho on ihanan raikas tämän jälkeen! Neutrogenan tuotteet olen todennut herkälle iholleni todella hyviksi ja olen huomannut että näiden jälkeen ihon on hieman paremmassa kunnossa, eikä se ole niin kuiva.

DSC02675

Freemanin kasvonaamiota käytän vain silloin kun iho on todella kuiva. Hauskaa tässä on se, että kuivumisen jälkeen tämä muodostuu ikäänkuin kuoreksi ja sen saa repiä pois. Vinkkinä tätä käyttäville: ei kannata laittaa paksua kerrosta, sillä tätä ei sen jälkeen saa millään pois kasvoista. Eli siis pieni kerros riittää. Tämäkään tuote ei sisällä parabeenejä, eikä sitä ole testattu eläimillä. Kasvonaamion jälkeen iho on ihanan kirkas ja pehmeä. Tämä kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

DSC02668

Ceralan Plus-rasvaa käytän meikin alla ja iltaisin puhdistuksen jälkeen. Tämä on useimmiten tarpeeksi kosteuttavaa, mutta joskus jos tarvitsee lisäkosteutusta, käytän tuota Avenen rasvaa. Molemmat ovat herkälle iholle tarkoitettuja. Ceralan Plus on nopeasti imeytyvä ja se sopii kaikille ihotyypeille. Lisäksi se on hajusteeton. Avènen rasva taas on tarkoitettu kuivalle iholle. Se kosteuttaa todella tehokkaasti. Talvisin tämä on todella hyvä meikkivoiteen alla. Molemmat tuotteet ovat saatavissa ainakin apteekista.

DSC02677

Neutrogenan täsmähoitoa käytän epäpuhtauksiin. Tämä on siis läpinäkyvä geeli, joka levitetään epäpuhtauksien päälle. Tämä tehoaa jopa noin neljässäkin tunnissa, niinkuin paketissa lukee. Lisäksi se edistää ihon paranemista. Tätä käytän yleensä iltaisin, sillä tämä tekee iholle kalvon. Jos siis geeliä laittaa suuremman määrän, se näkyy kyllä iholta vaaleana kalvona. Tämän olen todennut älyttömän hyväksi ja tämä on pelastanut monina päivinä, itse siis tykkään tosi paljon. Kaikkiin epäpuhtauksiin tämä ei aivan täysin tehoa, mutta tällä hetkellä olen todennut tämän parhaaksi tuotteeksi epäpuhtauksia vastaan.

Onko teillä ihonhoitotuotteita, jotka olette todenneet hyviksi?

Kommentit

  • Sofia Keitaanranta

    Tää oli kiva postaus! Pitäis varmaan itekkin alkaa hoitamaan ihoa vähän paremmin :'D…

     0
  • Enni

    kiva kuulla 🙂 mäkin oon kans koittanut tsempata nyt ihonhoidon kanssa 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.