VALIKKO
20.1.2018 17:38

Ikea-päivä

DSC05369

Mun aamut on lähtenyt käyntiin lähiaikoina perinteisellä puuroannoksella ja tällä superhyvällä Valion kausikiisselillä, jossa on appelsiinia, mangoa ja porkkanaa. Tää on niiiin hyvää kiisseliä, harmi kun tää on vaan kausimaku! Ootteko te maistaneet tätä?

2018-01-20 05.03.53 1

Tänään ajateltiin pitää Ikea-shoppailupäivä, ja lähteä etsimään meille sieltä kattiloita. Matkalla nappailtiin muutamat asukuvat, ennen kuin tulee pimeää. Harmi kun tohon jälkimmäiseen kuvaan eksyi kameralaukkukin 😀 Mutta tykkään kyllä tosi paljon mun tän vuoden talviasusta, se on myös ihanan lämmin.

DSC05420

Jyväskylässä ei ole isoa Ikeaa, vaan tollainen pieni lähipiste. Mun puolesta tänne kyllä saisi tulla isokin Ikea 😀

2018-01-20 05.04.49 1

Onneks tässä pienessäkin Ikeassa on sellanen rakennettu pikkukoti, jossa pääsee kulkemaan ja ottamaan sisustusinspistä. Oi kun itselläkin olisi sellainen ihana Ikeakoti <3

Kattiloita lähdettiin hakemaan ja mukaan tarttuikin tekokasvi parvekkeelle. Ollaan etsitty sellaista jo tänne asuntoon muutosta lähtien, mutta ne on ollut aina yli sata euroa niin ei olla raaskittu ostaa. Nyt kuitenkin läydettiin vähän alle 50 € täydellinen pikkupuu, joten päätettiin hankkia vihdoin sellainen meille. Ja mitä sitä bussilla tai autolla kuljettamaan tota kun kävellenkin pääsee 😀 Saatiin vähän huvittuneita katseita, haha.

DSC05441

Matkalla oli taas ihan jäätävän kylmä, mutta matka kului nopeasti ihaillessa upeita maisemia!

DSC05450

Meidän parveke alkaa jo näyttää tosi hyvältä! Siellä on nyt valot, pöytä ja penkit, tekokasvi sekä sellainen iso punoskori. Pohdittiin että saisikohan sinne hankittua säkkituolin kesäksi, vai kestääkö se ilmaston vaihteluita? Joku hempeän vaaleanpunainen tai valkoinen säkkituoli olisi ihan superkiva, siinä vois sitten oleilla kesällä.

DSC05453

Tykkään kyllä tosi paljon tästä kasvista, se luo kivaa tunnelmaa parvekkeelle <3

Mitäs mieltä te ootte meidän uudesta parvekekasvista? 🙂

Kommentit

 • Taru

  Tuo kasvi sopii tosi hyvin parvekkeelle! 🙂 Näyttää viihtyisältä! 🙂 Mä en oo ees tienny että Jyväskylässä on Ikea! 😀

   0
 • Ella

  Hyvännäköinen kasvi ja passaa hyvin tuonne parvekkeelle. 🙂 Myös tuo kiisseli vaikuttaa hyvältä, siitä sais vähän vitamiiniakin. 😀 Pitää kyllä ostaa joku kerta.
  Kivanoloinen blogi sulla! 🙂

  https://homeandstylebye.blogspot.fi/

   0
 • Enni

  Kiitos, itekin alan olla vähitellen tyytyväinen meidän parvekkeeseen 🙂 Ja joo on, sellainen pieni lähipiste 😀

   0
 • Enni

  Kiitos 🙂 Tuo kiisseli oli kyllä ihanaa, parasta kiisseliä mitä oon testannut! Voi kiitos paljon 🙂

   0
 • Enni

  Moikka, mukava kuulla että jäät blogiin lukijaksi, tervetuloa! 🙂

   0
 • Sofia

  Mua niin harmittaa, että täällä päin ei oo missään Ikeaa :/ Vaikka mitään ei sieltä ostaisikaan, niin mun mielestä on kiva kattella niitä huoneita, mitä sinne sisälle on "rakennettu" 😀

   0
 • Enni

  Niinpä, ne valmishuoneet on niin ihania! 😀 Niistä saa niin paljon inspistä sisustukseen ja niitä on ihana vaan ihailla <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.