VALIKKO
25.12.2016 17:05

Joulu 2016

Latasin just eiliset kuvat koneelle ja aattelin tulla vielä tännekin fiilistelemään joulua kuvien merkeissä. Mulla oli aivan ihana joulu, ehkä yksi parhaista jouluista mitä on koskaan ollut. Päätin että tänä jouluna annan asioiden mennä omalla painollaan enkä luo mitään suuria odotuksia ja paineita siitä että kaiken pitää mennä täydellisesti. Jätin myös tänä jouluna väliin hienosti pukeutumisen ja sen sijaan kuljin koko päivän rennossa asussa. Täytyy kyllä myöntää että onhan se oikeasti helpompi rentoutua sellaisessa asussa, jossa ei tarvitse koko ajan oikoa hameen helmoja tai varoa ettei meikit levähdä.

Heti jouluaamuna oli ihana herätä riisipuuron tuoksuun, jota S oli herännyt tekemään jo aikaisemmin. Päästiin tosin syömään sitä vasta kahdentoista aikaan, kun se vaan oli pelkkää litkua vaikka kuinka sitä sekoitteli ja keitteli 😀 Sillä välin sitten katselin telkkarista Joulupukin kuumaa linjaa ja Lumiukkoa, jotka ehdottomasti kuuluu joka jouluun. Kun sitten vihdoin päästiin syömään puurot ja oltiin tehty aamuhommat, niin äiti lähettikin aika pian viestiä että meitä tultaisiin nyt hakemaan. Joka jouluna on käyty syömässä mun vanhempien luona ja niin käytiin tänäkin jouluna.

Kotikotona sitten käytiin joulusaunassa, josta päästiin suoraan joulupöytään. Äiti oli sytyttänyt kynttilät sekä kattanut pöydän jouluisesti, joka loi kyllä niin kivan jouluisen fiiliksen. Ja olipa ihana kerääntyä pöydän ympärille yhdessä nauttimaan ruuasta, ilman minkäänlaista kiirettä! Ruuan jälkeen päästiinkin sitten jakamaan lahjoja ja avattiin ne sitten yhdessä. Tassulle ei ollut lahjoja, mutta se oli kyllä ihan innoissaan kaikista pusseista, laatikoista ja lahjapapereista. Yksi laatikko nousi ehdottomaksi suosikiksi ja sinne se nukahtikin koko illaksi. <3

Oltiin päätetty että lähdetään jo aika aikasin kotiin, mutta keitettiin siinä sitten vielä teet ennen lähtöä. Veli vei meidät kotiin ja siellä päästiin mekin sitten avaamaan toisillemme ostettuja lahjoja. Sain aivan ihania lahjoja, jotka voisin täällä blogissakin esitellä sitten jossakin vaiheessa. Mutta vaikka onkin kiva itse saada yllätyksiä, niin oli kyllä sitäkin kivempi nähdä kun toinen avaa lahjoja ja ilahtuu niistä!

Loppuillaksi kääriydyin uuteen aamutakkiin, ihailin lahjoja ja kirjoittelin uuteen päiväkirjaan päivän tapahtumista. Oon niin kiitollinen että sain viettää näinkin kivan joulun tällaisen tosi stressaavan elämäntilanteen keskellä. En olisi voinut parempaa toivoakaan. Voi kun osaisi arkeenkin tuoda sellaisen saman stressittömän fiiliksen kun jouluna, ettei sellainen olisi vain kerran vuodessa.

DSC03618DSC03644

Kotona oli perinteenä ripustaa sukulaisilta ja läheisiltä saadut kortit seinälle, joten sitä perinnettä täytyy ehdottomasti jatkaa omassakin kodissa 😀

DSC03657
DSC03659
DSC03675
DSC03671

Tein vanhemmille tänä vuonna tällaisen joulukortin 🙂

DSC03682DSC03684

Haha, tässä on nyt tää vanhempien korttiseinä 😀

DSC03691

Tassu <3

DSC03697
DSC03717


Miten teidän joulu meni? 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.