VALIKKO
22.12.2017 12:11

Joulukalenteri: joulufiilistelyä keskustassa

pixlr_20171221232143516

Hui, enää 2 yötä jouluun! Jouluplaylist on tehty, lahjat paketoitu ja kortit lähetetty, nyt puuttuu enää joulun suursiivous joka olisi vuorossa tänään. Tuntuu että koko joulun odotus on mennyt hirveässä kiiressä rynnäten paikasta toiseen, mulla on ollut ainakin nämä kaksi viimeistä viikkoa ihan kamalan kiireiset. Ajattelin eilen pitää pienen breikin kiireistä ja lähteä keskustaan kuvailemaan jouluisia juttuja sekä nostattamaan hieman joulufiilistä. Ostoskeskukset olivat menossa ihan tunnin sisällä kiinni eikä missään ollut enää ihmisiä, joten sai rauhassa otettua kuvia ilman että piti odottaa ettei kuviin eksy ketään. Pitkästä aikaa kuvasin kännykän Fisheye-linssillä, sillä tuli ihan hauskoja kuvia. Ajattelin jakaa teillekin nää mun ottamat kuvat, toivottavasti niistä huokuu teillekin edes vähän joulufiilistä <3

pixlr_20171221232618327

Kommentit

 • Sofia

  Ihania kuvia ♥ Voi mullakin olisi kännykkään tuo Fisheye linssi, mutta sitä on tullut käytettyä harmittavan vähän. Nyt joululomalla voisin taas pitkästä aikaa ottaa sen käyttöön!

   0
 • ELLI

  Fisheye linssi on kyllä ihana! Mullakin on se ongelma etten muista käyttää sitä melkein koskaan 😀

   0
 • Enni

  Kiitos <3 Fisheyellä saa kyllä kivoja kuvia, pitäisi itsekin muistaa kuljettaa sitä mukana vähän useammin 😀

   0
 • Enni

  Niinpä!! Miten se aina unohtuukin jonnekin kaapin pohjalle 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.