VALIKKO
7.12.2017 22:07

Joulukalenteri: To do-lista joulukuulle

PicsArt_11-02-02.10.34

Leivo joulutorttuja. Pipareita leivoinkin jo viime kuussa, mutta joulutorttujen leipominen on vielä to do-listalla!

Hanki ja askartele joululahjat ja paketoi ne kauniisti. Ihana päästä hankkimaan ja askartelemaan läheisille lahjoja ja ilahduttamaan heitä <3 Lahjojen paketointi on myös ihanaa!

Vietä joukkueen pikkujoulut. Luvassa olisi ilmeisesti illanviettoa hyvän ruuan ja juoman kanssa 🙂

PicsArt_11-01-05.21.22

Askartele joulukortit ja lähetä ne sukulaisille / ystäville. Tätä odotan jo niin kovasti, täytyisi vaan saada aikaiseksi hankittua joulukorttimateriaalit.

Polta jouluntuoksuisia kynttilöitä. Miten ihanaa onkaan kun koko koti täyttyy joulun tuoksuilla <3

DSC03403
Koristele koti jouluvaloilla. Parvekkeelle hankittiin kaunis valosarja tuomaan valoa, mutta sisältä puuttuu jouluvalot vielä kokonaan. Yksille jouluvaloille pitäisi keksiä paikka ja ostoslistalla olisi myös kynttelikkö ikkunalaudalle.

Nosta joulufiilistä katselemalla joululeffoja. Joululeffat on vaan niin ihania, saa hetkeksi uppoutua ihan kokonaan toiseen maailmaan.

Voimistele seuran joulunäytöksessä. Tulevan viikonlopun esityksen lisäksi me esiinnytään seuran joulunäytöksessä, jossa kaikki joukkueet esiintyvät kauden päätteeksi. Meidän esitys ei niinkään ole jouluinen, mutta saa nähdä millaisia muiden joukkueiden esitykset ovat. 🙂

PicsArt_11-02-02.12.04

Mitä teidän to do-listalla on joulukuulle?

Kommentit

  • ELLI

    Oi miten ihanat kuvat<3 Mulla on joulun to do -listalla aikalailla samoja juttuja, paitsi ei noita samoja sun voimisteluharrastukseen liittyviä haha 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.