VALIKKO
14.11.2017 17:58

Keratiini hiustenhoidossa

DSC02939 2

Löysin Minimanista alennuksesta TRESemmé Keratin smooth-tuotesarjan, yhteensä koko sarja tuli maksamaan 3 euroa (!!!). Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine ja hoitovoide. Se oli siis ihan hyvä löytö! Tää sarja ei ilmeisestikään ole mikään ihan uusi juttu, mutta teen siitä kuitenkin oman arvosteluni. Tuotteiden teho perustuu siis keratiinin hoitavaan vaikutukseen ja tässä kyseisessä tuotesarjassa lämpö aktivoi tuotteet.

TRESemmé keratin smooth 1
TRESemmé keratin smooth

Sarjaan kuuluu siis shampoo ja hoitoaine, sekä hoitovoide. Shampoo pestään hiuksista heti pesun jälkeen ja hoitoaineen annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pesun jälkeen hiuksiin levitetään hoitovoide. Hoitovoiteen koostumus ei ollut mikään maailman ihanin, siinä oli paljon paakkuja jotka jäivät hiuksiin kiinni. Aine täytyy levittää niin että välttää sen osumista hiuspohjaan. Levityksen jälkeen hiukset harjataan huolellisesti ja kuivataan föönillä. Föönin jälkeen paakut olivat kadonneet, eli ne ovat vain siinä levitysvaiheessa. Kaikki nuo kolme tuotetta tuoksuvat tosi hyvälle, joten plussaa siitä.

Viimeinen vaihe on hiusten suoristus, joka aktivoi aineen. Hiukset suoristetaan pienissä osissa, ja jokainen hiusnippu suoristetaan 3-5 kertaa, joka kuulosti aika hurjalta määrältä. Mietin että mitäköhän hiuksille käy kun ne ensin kuivataan föönillä ja sitten vielä suoristetaan noin monta kertaa. Suoristamisen jälkeen hiukset kuitenkin näyttivät tosi hyväkuntoisilta, ei näkynyt katkenneita hiuksia eivätkä hiukset olleet sellaiset kuivat niinkuin ne yleensä ovat lämpökäsittelyn jälkeen. Ne myös asettuivat kauniisti ja tuntuivat ihanan pehmeiltä.

TRESemmé keratin smooth 3

Alhaalle laitan kuvan suoristetuista hiuksista kun oon käyttänyt noita uusia aineita, tykkään suorista hiuksista tosi paljon, oispa luonnostaankin sellaiset 😀 Mutta näistä tuotteista jäi kyllä tosi hyvä fiilis, voin suositella ainakin TRESemmén keratiinipitoisia tuotteita!

pixlr_20171114162942642
DSC02912
DSC02922 2


Ootteko te koittanut keratiinipitoisia tuotteita ja mitä mieltä olitte niistä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.