VALIKKO
24.3.2019 13:04

Kevätkuvaukset kaverin uusista hiuksista

Ajattelin että alan jakaa blogiin myös enemmän valokuvauskuvia, sillä kuvaus on kuitenkin mulle rakas harrastus. Oikeastaan yhdessä vaiheessa tein oman blogin valokuvauskuville, mutta tuntui hölmölle pitää kahta blogia, kun voisinhan kuitenkin yhdistää lifestyle-teemaisen blogin ja valokuvausblogin. En tiedä tuleeko blogista sitten ihan sekava aihealueeltaan, mutta kun tämä on lifestyle-blogi niin se kai voi pitää sisällään vähän kaikenlaista. Jatkossa siis blogi tulee sisältämään kaikenlaista tekstiä niin hyvinvoinnista, valokuvauksesta, kosmetiikasta ja kaikesta mitä ikinä keksinkään maan ja taivaan välillä höystettynä syvällisellä pohdinnalla elämästä. Ehkä blogi hakee sittenkin vielä vähän omaa suuntaansa, mutta toivotaan että se ei hirveästi näy teille lukijoille jotta te jaksatte yhä seurata mun blogia! Voisin itse asiassa tehdä jonkinlaisen koostepostauksen siitä, mihin suuntaan haluan tämän blogin menevän niin selkeytän sekä omia ajatuksiani että kerron myös teille vähän enemmän mun blogin tulevista muutoksista (jos nyt sellaisia suurempia on tiedossa).

Joka tapauksessa kuvailtiin tässä muutama päivä sitten Satun kanssa kuvat Satun uusista hiuksista, ja musta kuvista tuli tosi kivoja. Mun parvekkeella on mahtava oranssi tehosteseinä, jonka avulla saatiin luotua kuvista kivan räväkät ja hiuksiin sopivat. Sitten taas noista lähikasvokuvista tuli sopivan hempeät ja vähän rauhallisemmat tunnelmaltaan. Meillä oli tosi hauska kuvailuiltapäivä ja sattui myös niin lämmin sää että parvekkeella tarkeni ihan topilla. Sovittiin että käydään kelien lämmetessä kiertelemässä erilaisia kuvauspaikkoja ja tiedossa olisi varmasti lisää kuvailusettiä sitten ainakin viimeistään keväämmällä. Tässä kuitenkin nämä viimeisimmät kuvat:

DSC03953-01PicsArt_03-24-12.32.47

Malli: Satu

Mitäs mieltä olitte näistä kuvista ja miltä kuulostaa idea että alan jakamaan blogissa myös enemmän valokuvauskuvia?

Kommentit

  • Nimetön Jenny

    Musta kuulostaa ainakin oikein kivalle, sillä ihailen monesti sun kuvia!! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.