VALIKKO
8.12.2015 21:37

Konjac – Ihonhoidon ihmesieni

Ostin viime viikolla Konjac-sienen ja ajattelin sen olevan viimeinen toivo ihonhoidon kanssa. Tästä sienestä olin joskus kuullut juttua ja olen sen ostamista miettinyt jo pitkään. Haha, luulin että tämä pitää tilata netistä mutta ette uskokaan kuinka innostuin kun apteekissa käydessäni näin tämän hyllyllä! Olin ollut laiska googlettelemaan mistä näitä saa, mutta nyt tämä pitkään haaveiltu ostos käveli suorastaan eteeni.

DSC05202

Konjac-sieni on valmistettu Konjac-kasvin juuresta, eikä se sisällä väriaineita tai lisäaineita. En ollut varma sopiiko tämä herkälle iholleni, mutta kun sitä kerran apteekissa myytiin niin päätin ottaa riskin. Sienen kerrotaan puhdistavan lian ja epäpuhtaudet kosteuttaen, raviten ja suojaten ihoa. Sienen myös pitäisi hellävaraisesti kuoria ihoa ja tasapainottaa ihon pH:n. Tuotteen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille, jopa vauvan iholle.

DSC05199

Luulin oikeasti että peli on menetetty. Täytyy kyllä sanoa että en ihmettele miksi tätä sanotaan ihon ihmesieneksi. Iho näytti paremmalta ja tämä todella auttoi epäpuhtauksissa. Iho tuntui jokaisen käyttökerran jälkeen ihanan mattapintaiselta ja sileältä. Herkälle iholle tämä sopi loistavasti. Eihän tämä ihoa täysin parantanut, mutta ainakin muutos oli huomattava!

DSC05208

Miten sieni sitten toimii? Aluksi sientä kostutetaan vedessä 3-5 min. Itse laitan sen kulhoon jossa on vettä. Ylimääräinen vesi puristetaan pois, mutta sientä ei kuitenkaan saa vääntää. Iho puhdistetaan pyörivin liikkein, joko pelkällä sienellä tai pesuaineen/saippuan kanssa. Tällä voi ilmeisesti myös poistaa meikkejä, mutta itse en ole siihen tarkoitukseen tätä käyttänyt. Käytön jälkeen sieni puhdistetaan ja ripustetaan kuivumaan. Käyttöikää tällä on 1-3 kk.

DSC05182

Tämä oli kyllä loisto-ostos ja jo viikonkin jälkeen tuntuu etten pärjäisi ilman tätä! Aamuiset ihonhoitorutiinitkin tuntuu jopa siedettävältä kun on tämä sieni käytössä. Ei ollut siis ihan turha ostos. 🙂

Onko Konjac-sieni teille tuttu?

Kommentit

 • Sirpale

  Olipas kiva lukea tästä, varsinkin positiivisesta kokemuksesta! Pitäisi itselläkin ottaa testiin 🙂

   0
 • Sofia / Kaksinaamainen

  Jeee, säkin hommasit tällaisen! Tämä on yksi niistä jutuista, mikä on aina käytössä mun kasvojenhoitorutiinissa, aivan täydellinen! 🙂 Ja en muuten suosittele meikin puhdistukseen 😀 Kokeiltu on eikä siitä tullut mitään! Samoin jos kasvoilla on edes vähän jäänteitä meikistä, se suttaa sillä sit helposti koko kasvot… Muuten toimii kyllä hienosti pesuvaahdolla ja ilman 🙂

   0
 • Enni

  Kiva kuulla 🙂 voin kyllä suositella tätä!

   0
 • Enni

  Niinpä! Mäkin vähän mietin että mitenköhän tää toimii meikinpuhdistuksessa, en oo ite uskaltanut koittaa enkä varmaan tuu koittamaankaan. 😀 Jep, eikä pesuvaahtoa tarvii niin paljoa kun ennen eli säästöä tulee 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.