VALIKKO
17.8.2017 17:03

Kosmetiikan luottotuotteet x6

DSC06223 kopio

Tää postaus on ollut mulla työn alla jo ikuisuuden, mutta vihdoin sain sen toteutettua! Esittelen siis mun kuusi kosmetiikan luottotuotetta, joita tulee ostettua aina vaan edellisen loputtua.

luottotuotteet

Tää ripsiväri on PARAS!! Välillä on tullut ostettua muitakin ripsivärejä, jotka on ollut kyllä hyviä, muttei yhtä hyviä kun tää. Tää tekee ripsistä erotellut ja pitkät, luvatun mukaisesti aivan tekoripsien näköiset.

luottotuotteet 1

Näitä huultenrajauskyniä oon hamstrannut itselleni kolme, ja nää on kyllä niin parhaita. Nää kuluu tosi hitaasti, vaikka käyttäisinkin näitä tosi usein. Tuo keskimmäinen, näistä vaalein sävy, on tosi kiva piristys arjen meikkiin, sillä se näyttää tosi luonnolliselta, eikä oo liian juhlava. Nää pysyy huulilla tosi hyvin, käytän näitä huulten rajauksen sijaan ihan huulipunana. Kynä ei jätä huulia kosteutetuiksi, vaan mattapintaisiksi, eikä tarvii pelätä että väri tarttuisi hampaisiin. Hinta oli todella halpa verrattuna muihin huultenrajauskyniin, jotain 4-5 euroa.

luottotuotteet 2

Versacen hajuvesi ja deodorantti on mulla jo viidettä vuotta käytössä…oon aina välillä ostellut joitain muitakin hajuvesiä, mutta tätä ei voita mikään!

luottotuotteet 4

Tää Cutrinin lämpösuoja hiuksille on paras lämpösuoja mitä oon testannut. Tuoksu on ihanan omenainen (tosin aika voimakas sellainen), ja tää suojaa hiuksia tosi hyvin. Tätä oon käyttänyt yläasteesta lähtien, eli hmm, 9 vuotta 😀 Se taitaa jo kertoa että tää on hyvä 😀

luottotuotteet 5

Lumenen kasvoja blurraava meikkivoide on ehdottomasti paras meikkivoide. Tää ei ole mikään superpeittävä, mutta jos haluaa kevyen, luonnollisen meikkipohjan niin mun suositus menee tälle. Ihosta tulee todella blurratun näköinen, sävy on just iholle sopiva ja lopputuloksena kasvoista ei tule kiiltävät. Ja plussaa tietenkin siitä että tässä on SPF 15.

luottotuotteet 6

Tätä kävinkin just ostamassa paketin lisää Apteekista. Kyseessä on mattapinnan tekevä rasva. Tää sopii meikin alle täydellisesti, jolloin meikistä tulee tosi mattapintainen. Käytän tätä yleensä niin että laitan vaan tän päälle puuteria. Joskus käytän tätä myös ilman mitään meikkituotteita.

Ootteko te testanneet kyseisiä tuotteita ja mitä mieltä olitte niistä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.