VALIKKO
9.2.2018 21:02

Kriisi, osa tuhat…

Oon pitänyt nyt vähän taukoa bloggailusta, ja jottei tämä epämääräinen blogihiljaisuus venyisi ihan kamalan pitkäksi niin ajattelin tulla taas selvittelemään ajatuksiani tännekin ihan postauksen muodossa. Hirveän negatiiviseksi en haluaisi tätä tekstiä tehdä, mutta kun taas jälleen kerran kriisistä puhutaan niin varmasti tämä teksti tulee valitustakin sisältämään.
2018-02-09 07.03.46 1

Syy hiljaisuudelle on se että elämä on ollut taas sellaista vuoristorataa että huhhuh. Eihän se aikoihin olekaan ollut kovin tasaista, mutta en ihan odottanut että tämä syksy ja talvi olisi tällaisia. Niin paljon on ollut kaikenlaista, etten meinaa itsekään pysyä perässä. Vielä uuden vuoden aikoihin kirjoittelin lupaavasti kuinka odotan tulevaa vuotta, haen kouluun, luen pääsykokeisiin, uusin yo-kirjoitukset…Mutta ei, joskus on vaan myönnettävä että en ehkä pystykään siihen. Joten, syystä ja toisesta siirrän taas kouluun hakemista ja koko luku-urakkaa. Kun ei vaan pysty, niin ei pysty. Parempi pistää hyvinvointi etusijalle, kun kuluttaa itsensä taas kerran loppuun. Opiskeluaiheisia postauksia on mulla kuitenkin luonnoksissa noilta ajoilta, joten ehkä päivitän ne tänne vaikkei se opiskelu sitten olekaan nyt ajankohtaista. Oon tosi pettynyt itseeni, mutta minkäs sille voi kun ei vaan jaksa vaikka haluaisi.

DSC06196

Blogikin on stressannut. Ei ole ollut fiilistä ottaa kuvia, eikä mun sisällä asuva pikkutarkka perfektionisti helpota asiaa yhtään. Olen tyytymätön kuviin, ulkonäkööni, jokaiseen tehtyyn postaukseen. Milloin värisävyt ovat kummallisia, kuvaan on vahingossa eksynyt joku sinne kuulumaton kaapinkulma tai oon vaan muuten vaan sen näköinen ettei kuvia kehtaa tänne pistää. En oo jaksanut edes stressata itseäni tämän enempää yrittämällä ottaa sellaista blogimatskua joka itseäni miellyttää, kun tiedän etten sellaista tule saamaan. Tämän postauksen kuvat otin tänään, ja voi kun oon niin kamalan pettynyt näihin. Värisävyt on niissä ihan kummalliset, mutta koska tähän postaukseen piti jonkinlaiset kuvat saada niin päädyin sitten noihin. Ei blogin kirjoittamisessa ole mitään iloa jos en ole koskaan tyytyväinen. Ehkä on siis parempi pitää hetki täältä taukoa ja selvitellä asioita ihan itsekseni, ettei jokainen postaus ole vain pelkkää valitusta.

2018-02-09 07.03.39 1

Mulla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista ideaa blogin tulevaisuudesta. Tai no se ainakin, että tulen tätä varmasti pitämään vielä. Olisi kuitenkin kiva jos olisi joku suunta tässä blogissa. Ihan alussa mulla oli tietty rutiini minkä mukaan tein postaukset: kuukauden alussa kuukauden suosikit, aina silloin tällöin asukuvia, ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä postauksia (esim. opiskelujuttuja kun koulut alkoi, joulun aikoihin joulujuttuja) ja kuulumisia. Mutta suoraan sanottuna tuntuu ettei mun elämässä tapahdu yhtään mitään sellaista josta kertoisin täällä blogissa. Lisäksi en tiedä minkälaiset postaukset teitä lukijoita voisi kiinnostaa, minkälaisia postauksia te tykkäätte lukea. Ensisijaisesti pidän blogia itseäni varten, mutta stressaan kyllä paljon sitäkin että mitä mieltä muut ihmiset on mun postauksista. Haluaisin kirjoittaa syvällisempää tekstiä, mutta tuntuu että esim. mielenterveyspostaukset ei kiinnosta kaikkia. Haluaisin myös jakaa asukuvia ja kosmetiikkajuttuja, mutta nekään ei välttämättä kiinnosta sitten jotakin toista lukijaa. Tuntuu että en löydä oikein sellaista tasapainoa eri aiheiden välille. Nää kuulostaa varmaan niin älyttömiltä nää mun stressin aiheet, mutta en vaan voi sille mitään että pyörittelen paljon tällaisia asioita mielessäni. 😀

2018-02-09 07.03.45 1

Toisaalta oon miettinyt sitä että aloittaisin ihan puhtaalta pöydältä uuden blogin kanssa, mutta oon tehnyt paljon töitä esim. tän blogin ulkoasun suhteen, niin tuntuis hölmöltä heittää hukkaan tehty työ. Ja ulkoasu onkin yksi niistä ainoista asioista joihin oon tyytyväinen mun blogissa. Samalla tekisi mieli oikeastaan aloittaa kaikki mun somekanavat puhtaalta pöydältä, poistaa kaikki vanhat kuvat ja aloittaa alusta tai tehdä kokonaan uudet käyttäjät, mutta varmaan katuisin sitä myöhemmin niin toistaiseksi oon säilyttänyt vanhat käyttäjät.

No, yritän löytää jonkinlaisen selvyyden tähän blogijuttuun, koska olis kiva taas päästä bloggaamaan. Mietin myös sellaista ideaa että aina tiettyinä päivinä tulisi tietynlainen postaus, mutta en tiedä miten se sitten toimisi käytännössä. Ainakin se toisi sellaista haluttua järjestystä tähän blogin pitämiseen. Ehkä myös kevään tulo helpottaa, kun ei tarvitse keinovaloissa kuvata ja kuvatkin saa taas otettua kivan värisessä luonnonvalossa. Tällainen talven pimeys kyllä tuottaa niin paljon päänvaivaa valokuvauksessa!

2018-02-09 07.03.44 2

Anteeksi kovasti taas tällainen valittelupostaus, mutta ajattelin että ehkä saan tätä kautta jonkinlaista selvyyttä mun ajatuksiin. Haluaisinkin nyt kysyä teiltä lukijoilta, että minkätyyppisiä postauksia te tykkäätte mun blogista lukea? 

Kommentit

 • Anonyymi

  Rakastan lukea sun blogia ja se piristää päivää aina! Oot hirmu inspiroiva ihminen mun mielestä:) Monipuolisuus on hienoa, tykkään lukea niin meikki-, pukeutumis- ja sisustuspostauksia kun myös syvällisempiä. En ikinä osais ite tehdä näin hienoo blogia. Oot turhan kriittinen itseäsi kohtaan. Yritä pitää tää itselleskin inspiroivana, kirjoita siitä mistä milloinkin tuntuu tarpeelliselta kirjoittaa tai mitä haluut elämästäs esitellä. Kyllä meitä lukijoita ainakin kiinnostaa, vaikka ite olisit epäileväinen:)

   0
 • Tuija

  Halluisin nyt ihan ekaksi sannoo, että älä mieti liikkaa mitä muut on mieltä. Tottakai jokkainen bloggaaja halluu että lukijat viihtyy, mutta siitä bloggaamisesta tullee kauheeta pakkopullaa jos täytyy ajatella vain, mitä lukijat on mieltä. Ite saan niin vähän vuorovaikutusta/kommentteja omaan blogiini, että oon päättäny tehhä sitä täysin oman fiiliksen mukkaan. Parasta on muutenkin olla aito oma ittensä.

  Ja mikä tuohon opiskeluun tullee, niin teet ihan oikein että kuuntelet itteäsi ja lepäät sillon kun sitä tarviit. Kyllä sitä opiskella ehtii myöhemminkin!

  Minnuu itteäni kiinnostaa lukkee ihan arkisia juttuja sitähän elämä kaikilla pääasiassa on. Millaisia päiviä siulla on, millaisia harrastuksia yms. Ja sitten on ne syvälliset tekstit, joita tykkään aina lukkee 🙂 Kosmetiikkapostaukset ei kiinnosta niin paljon, mutta en mie täältä minnekkään katoa vaikka tekisit niitäkin lissää 😀

  Tykkään blogistasi kovasti tällaisenakin 🙂 Tsemmppiä!!

   0
 • ELLI

  Mullakin on välillä tuollaisis kriisejä blogin kanssa! Ja oikeastaan varsinkin nyt kun vaihto on ohi, niin tuntuu myös ettei mun elämässä tapahdu mitään mistä kirjoittaa. Toivottavasti tää on kuitenkin sullakin vaan ohi menevä vaihe ja saisit sen saman inspiksen pian takaisin!<3

   0
 • Enni

  Voi ei, ikävä kuulla että sullakin on tällaisia kriisejä! :/ Niinpä, mä toivon ihan samaa!!

   0
 • Enni

  Kiitos tuhannesti kommentista! <3 Oon kyllä miettinyt lähiaikoina ihan liikaa lukijoita, tiedostan sen itsekin ja huomaan että sen seurauksena blogista todella on mennyt vähän se kirjoittamisen ja kuvaamisen ilo. Se on kyllä tosi tärkeetä että voi olla oma itsensä, ja toivonkin että blogista huokuu teillekin sellainen aito minä joka olenkin. Uskon myös että tuo opiskelupäätös on ihan hyvä juttu, vaikka harmittaakin kovasti. Kuten sanoit, niin ehtiihän sitä sitten myöhemminkin. Kiva kuulla että syvälliset ja arkiset jutut on sellaisia jotka kiinnostaa, koska niistä tykkään itekin kirjoittaa. Pitäisi vaan ensin selvitellä millä tavalla haluaisin niistä kirjoittaa, onneksi jonkunlainen suunta on nyt selvillä. Ja hyvä kuulla myös että et pahastu vaikka välillä tuleekin kosmetiikkapostauksiakin. 😀 Kiitos <3

   0
 • Enni

  Voi kiitos paljon kommentista, sait mut kyllä iloiseksi näillä sanoilla! :') <3 Ihana kuulla että tykkäät lukea mun blogia ja että oon inspiroiva sun mielestä. Mäkin tykkään monipuolisuudesta blogeissa, ja pyrin että itsekin kirjoitan laajasti eri aiheista. On kyllä totta että oon aivan liian kriittinen…Harmittaa että se onkin sitten vienyt sen inspiraation vähitellen mukanaan, mutta eiköhän se sieltä vielä palaudu kun asiat tästä selkenee! Kiitos ihan hirveästi tästä kommentista <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.