VALIKKO
23.1.2019 14:46

Kuinka hoidan hiuksiani talvella?

2018-10-28 02.49.39 2-01

Pitkät, helposti sähköistyvät, laadultaan pörröiset hiukset ja talvi on yhtälönä hieman hankala. Hiukset ovat aikaisempina talvina olleet kuivat, elottomat, latteat ja sähköiset, mutta olen tänä talvena koittanut kiinnittää erityistä huomiota hiusten hyvinvointiin. Olenkin löytänyt seitsemän markettituotetta, joiden avulla saan nämä vaikeasti käsiteltävät hiukset kuriin. Hiukset näyttävät nykyään taas elinvoimaisilta ja kiiltäviltä, ja kaksihaaraisia on vähemmän kuin aiemmin. Ajattelinkin tässä postauksessa esitellä miten hoidan hiuksiani etenkin näin talvella pitääkseni ne hyvässä kunnossa.

DSC03691-01

Shampoona, hoitoaineena ja hiustenhoitoaineena käytän tätä yllä näkyvää komboa: L’Oréalin Dream length-sarjaa. Käytän näitä yleensä kun käyn saunomassa porukoilla, sillä silloin hiusnaamio saa vaikuttaa pidemmän aikaa saunan lämmössä. Hiuksista tulee tämän yhdistelmän avulla ihanan pehmeät, helposti kammattavat ja olo on kuin juuri kampaajalta tulleena. Hiukset ovat hyväkuntoisen tuntuiset ja silkkisen pehmeät!

DSC03689-01

Kotona taas käytän Sunsilkin Smooth&shiny-shampoota ja -hoitoainetta. Nämä saavat hiukset tuoksumaan aivan taivaallisen ihanalle! Plussana toki myös se että hiukset säilyttävät näiden avulla pehmeytensä ja hiuksista tulee ihanan kiiltävät. Shampoo on myös erityisen hyvin vaahtoutuvaa, joten hiusten pesu on miellyttävää.

DSC03685-02

Saadakseni hiuksille ekstrahoitoa, käytän päivittäin Biozellin arganöljyeliksiiriä. Tässä on paketti vaihtunut aikojen saatossa, mutta kyseistä hiusöljyä löytyy silti yhä kaupoista. Tämä tekee hiuksista kiiltävät ja silkkisen pehmeät. Öljy myös kosteuttaa kuivia latvoja ja vähentää hiusten pörröisyyttä. Tämä myös tuoksuu aivan ihastuttavalle. Hieman alle seitsemän euron hiustuotteeksi tämä saa ehdottomasti arvosanakseen täyden kympin! Tuote myös säilyy käytössä pitkään ja on tosi riittoisaa.

DSC03688-01

Sitten blogissa jo moneenkin kertaan vilahtanut XZ:n muumi-selvityssuihke, joka on myös täyden kympin tuote. Tämä poistaa hiuksista sähköisyyden tehokkaasti, joten käytän tätä vielä hoitoaineen lisäksi, sillä hoitoaine ei poista tarpeeksi sähköisyyttä. Tämä tuoksuu ihanan hempeälle. Tämä on helppo suihkuttaa joka puolille hiuksiin ja sähköiset hiukset pysyvät tämän avulla kurissa.

DSC03692-01

Miten te hoidatte hiuksianne talvella?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.