VALIKKO
11.4.2016 20:38

Kuopion reissu

Oltiin tosiaan viime viikonloppu Kuopiossa ja oli kyllä ihan mahtava miniloma! Mä tosin olin hirveässä flunssassa siellä, mutta onneks olo oli sellainen että jaksoin kuitenkin tehdä kaikkea. Me yövyttiin hotellissa, jossa meillä piti olla semmoinen tosi pieni huone mutta jostakin syystä saatiin älyttömän suuri kahden huoneen hotellihuone, hahah 😀 Käytiin shoppailemassa Matkuksessa ja siellä tulikin vietettyä koko päivä. Mentiin sinne bussilla ja kuski luuli mua alle 17-vuotiaaksi joten matkustin vahingossa lasten lipulla…Säästyipä ainakin rahaa, mutta olin kyllä tosi hämmästynyt kun tää oli jo kolmas kerta parin viikon sisällä kun mua luullaan alle 17-vuotiaaksi.

Iltaisin käytiin kuvailemassa ulkona ja kierreltiin katuja. Saatiin myös 9 € ilmaiskuponki Huviretkeen, jossa käytiin syömässä ihanat jäätelöannokset. Aamiainen ei ollut parhaasta päästä, mutta kyllä siellä itsensä täyteen söi. Hotellista löytyi myös sauna, jossa tulikin saunottua moneen kertaan.
Harmittelin vielä tänä aamuna kun reissu meni niin nopeasti, mutta kyllä kotiinkin oli ihan kiva tulla. Tää viikko on mulla onneksi vielä vapaata joten ehtii vielä rentoutua lisääkin.

IMG_1225

Iloisena Ikeassa

DSC00811

DSC00853

DSC00850

DSC00785

Yhden kadun varrelta löytyi tällainen söpö vanhanaikainen elokuvateatteri

DSC00788

IMG_1204

Saavuttiin Matkukseen jo ennen kauppojen avaamista että ehditään varmasti shoppailla. Sunnuntaisin kaupat meni nimittäin jo aikasemmin kiinni.

Kuopiosta löytyi kaikkia kivoja ostoksia, joten kiinnostaisko teitä jonkinlainen ostospostaus?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.