VALIKKO
5.3.2016 17:59

Kurkistus uuteen asuntoon

Muuttourakka on nyt ohi ja muutamaa pahvilaatikkoa lukuunottamatta kaikki tavarat alkaa olla järjestyksessä. Tulipa muuten tehtyä viikon edestä treenit kun kannettiin muuttolaatikoita ja huonekaluja ylimpään kerrokseen ilman hissiä, huh! Asunto on siis 37 m² yksiö aivan ihanalla ja rauhallisella alueella lähellä keskustaa. Oon tykännyt kyllä tosi paljon asustella täällä nää pari päivää. 

Sisustuksessa päätettiin säilyttää valkoinen linja ja lisätä siihen sitten jotain kivoja yksityiskohtia piristämään kokonaisuutta. Viherkasveja voisi vielä jonkun verran hankkia toiselle ikkunalaudalle, mutta muuten oon tyytyväinen asunnon ulkonäköön. Tuo yhdessä kuvassa näkyvä taulu on mun tädin maalaama ja sillä on iso tunnearvo mulle, joten se pääs tohon kunniapaikalle. Astiakaappikin sai täydennystä kun löydettiin noi ihanat Eero Aarnion mukit alennuksesta. Ihan kaikkia yksityiskohtia en saanut kuviin mahtumaan, esimerkiks työpöytä jäi nyt kuvista pois. 


DSC08139
DSC08123
DSC08326

DSC07960

DSC08034

DSC08160

DSC07919

DSC08016

DSC07932

DSC08366

DSC08345

DSC08343

Mitä mieltä te ootte tästä sisustuksesta?

Kommentit

 • Anonyymi

  Näyttää kauniilta!

   0
 • Enni

  Kiva kuulla, itekin tykkään! 🙂

   0
 • Piiii, aivan upeaa sisutusta! 🙂 Teillä näyttää niin raikkaalta ja puhtaalta! 🙂 Kokovalkoinen sisustus on yleensä mun ihnokkilistan ykkösenä, mutta noissa kuvissa se on erittäin kauniin näköistä ja harmonista! 🙂 Tuo keittiön kivitausta on muuten mahtava!

   0
 • Enni

  Nätti sisustus! Ihanan raikas ja valkoiset huonekalut luovat mukavan kontrastin puuhun. 🙂

   0
 • Enni

  Oii kiitos kivasta kommentista! 🙂 Ja eikös, toi tausta on kyllä upea. Ihastuin siihen heti kun ekan kerran näin sen.

   0
 • Enni

  Kiva kuulla että tykkäät! Epäröin ite eka että käyköhän valkoinen ja puu yhteen, mutta kyllä se ihan kivalta näyttää 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.