VALIKKO
21.12.2015 00:51

Kuukauden ostokset

Aattelin esitellä tässä postauksessa tän kuun ostokset. Kaupasta on tullut ostettua tässä kuussa harvemmin. Sen sijaan oon innostunut kirppareista tosi paljon ja todennut että kyllä rahaa säästyy kun ostaa sieltä.

DSC05407

Nää ihanat rasiat löysin kirpparilta muutamalla eurolla. Tykkään kukkakuosista hirveesti, joten tää oli mulle todellinen löytö. En vielä tiedä missä tarkotuksessa noita käytän, luultavasti ihan koriste-esineenä.

DSC05413

Mun vanha pipo meni pesukoneessa rikki, joten täytyi ostaa uusi. Aattelin että uuden etsimisestä tulee hirveen vaikeeta kun aina ennenkin oon kiertänyt koko kaupungin kaikki kaupat läpi ennenkun oon löytänyt mua miellyttävän pipon. Mä aattelin aloittaa etsimisen H&M:ltä, ja mun unelmien pipo löytyi heti ekasta kaupasta! Nyt vaan oottelemaan pipokelejä 🙂

DSC05395
DSC05400

Hahaa, sitten tietty lisää Iittalaa. Nää Verna-jälkiruokakulhot tuli kirpparilla vastaan ja kyllähän kympin hinta vähän kirpas, mutta päätin sitten vähän googletella näiden hintoja ja totesin että ei näitä kympillä saa mistään. Vähän harmitti että näitä olis ollu myytävänä vielä 4 kpl ja näitä on ilmeisesti tosi vaikee löytää mistään. Lohdutin kuitenkin itseäni sillä että astiakaapista alkaa vähitellen tila loppua, joten ihan hyvä että ne jäi sinne 😀

Mitä mieltä te ootte näistä ostoksista?

Kommentit

 • Emppu

  Toi pipo on kyllä aivan ihana.

  empun-lifestyle.blogspot.fi

   0
 • Enni

  Kiitos, se on kyllä kiva! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.