VALIKKO
22.1.2017 21:19

Kuulumisia

Viime viikolla olin ihan kamalan masentunut ja ihan varma etten mä valmistu sitten kuitenkaan tänäkään vuonna, mutta kävin keskustelemassa opon kanssa ja siitä lähtien on ollut tosi hyvä fiilis koulun suhteen. Kyllä mä vaan aion valmistua tänä vuonna, en voi luovuttaa ihan loppumetreillä! Multa puuttuu enää noin 5 kurssia, joten kurssien suhteen fiilis on tosi luottavainen, sillä saan ne varmasti ajallaan tehtyä. Enkun kirjoitukset kuitenkin stressaa vähän, koska enkku ei ole todellakaan mun vahvin aine ja vähän pelottaa etten pääse kirjoituksia läpi. Oon tässä kuitenkin koittanut joka päivä kuunnella ja lukea kaikkia englanninkielisiä juttuja.

Huomenna alkaa sitten meidän asunnossa remontit, joten seuraavat kolme viikkoa tulee olemaan aika raskaita. Nyt ollaan sitten tänään tyhjennetty vessa, keittiö ja eteinen. Voitte vaan uskoa kuinka ahdasta täällä on kun ollaan ahdettu kaikki tavarat tänne yhteen huoneeseen…Keittiössä ja vessassa on vielä hirveästi tavaraa, mutta alan tästä kohta vielä roudaamaan tavaroita tänne huoneeseen. Alkaa kyllä jo tila loppua, enkä tiedä minne loput tavarat mahtuu. No, fiilis on kuitenkin vielä nyt ihan hyvä, mennään päivä kerrallaan eteenpäin. Tähän postaukseen laitan vähän erilaisia kuvia kun yleensä, niin tekin näette ihan murto-osan siitä millainen kaaos täällä on. Nappasin nyt vaan kaks kuvaa, joissa kyllä näyttää olevan vielä ihan siedettävä sotku.

DSC04482

DSC04484

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.