VALIKKO
18.5.2016 19:17

Kuulumisia

Musta ei olekaan kuulunut aikoihin mitään täällä blogin puolella. On ollut kaikkea koulukiireitä, mutta nyt päätin pistää kirjat syrjään ja istahtaa hetkeksi koneen ääreen. Aattelin jakaa teille viime aikaisia kuvia. Oon kantanut tosi usein kameraa mukana, joten kuviakin on kertynyt ihan kiitettävästi 🙂

DSC03698

Oon ihaillut jo pitkään tossa vieressä kasvavia tulppaaneita, mutta en ollut ehtinyt käydä kuvailemassa niitä. Äsken sitten otin roskienvientireissulle kameran mukaan ja nappasin parit kuvat. Eikö ookkin upean näköisiä!

DSC03679

Siirsin talvivaatteet vaatekaappiin ja kesävaatteet sai paikan rekistä. Nyt ei enää tarvitse aamuisin etsiä villapaitojen joukosta vähän kevyempiä vaatteita. Järjestin ne joku aika sitten väreittäin mutta saa nähdä kuinka kauan ne pysyy järjestyksessä.

DSC02077

”Joskus elämän on mentävä rikki, että osaisi taas kunnioittaa ehjää elämää. Joskus on herättävä sateiseen aamuun, jotta voisi taas herätä auringon säteisiin. Elämä muistuttaa meitä hyvistä hetkistä, antamalla välillä myös huonoja hetkiä.”

pic_26

Tuli hankittua cruiser tässä joku aika sitten. Oon harjoitellut sillä lautailemista nyt jonkun aikaa ja alkaa jo vähitellen onnistua sillä ajelu. Pikkuveljenkin kanssa oltiin yks päivä pitkään ulkona lautailemassa ja meillä oli kyllä tosi hauskaa!

pic_27

Uuden jätti-Prisman avajaiset oli tässä pari viikkoa sitten ja siellä jaettiin ilmaisia ruusuja. Laitoin ruusun heti kotona maljakkoon ja ikkunalaudalle piristämään sadepäiviä.

pic_50

Taas vakavana 😀

DSC03635

DSC03669

Tänään oli meidän 2. vuosipäivä, mutta ei oikein voinut suuremmin sitä juhlia kun huomenna on kahdeksaan meno ja tänään oli muutenkin kaikkea asioita hoidettavana. :/ Sain heti herättyäni lahjaksi aivan ihanan korun, ootan innolla että pääsen huomenna laittamaan sen päälle!

DSC03617

Oiii, oon löytänyt uuden suosikin jogurttihyllyltä. Oon maistanut aikoja sitten Yosaa enkä tykännyt yhtään. Päätin kuitenkin antaa sille uuden mahdollisuuden ja ihastuin tohon täysin. Oon muutenkin koittanut jättää eläinperäiset tuotteet vähemmälle, koska mulle tulee nykyisin tosi huono olo lihasta ja kanasta. Oon korvannut lihat ja kanat lähes kokonaan soijalla, mutta täytyy myöntää että ihan täysin en ole vielä valmis luopumaan kaikista eläinperäisistä tuotteista. Ehkä sitten joskus!

DSC02188

Haha, aina kun meen Lidliin ostan tätä juomaa. Itse asiassa yhtenä päivänä päätin tehdä pienen pyöräilylenkin sinne ja ostin repun täyteen noita…Jos sininen voisi olla maku niin se maistuisi tolta.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

  • Heiiii aivan mahtavaa kuulla, että siirryt pikkuhiljaa pois eläinperäisistä tuotteista, tuollaiset päätökset saavat aina meikän herkistymään <3 🙂 Ja hurjan paljon onnea vuosipäivästä, jos tuo koru on se jonka sait tuossa kuvassa, niin hurjan nätti on! 🙂 Vitsit mäkin olen katsellut tulppaaneita sillä silmällä ulkona, harmittaa kun niitä ei enää myydä kaupoissa 🙁 Ja tsemppiä uuteen viikkoon! 🙂

     0
  • Enni

    Ihana kuulla, oon itekin innostunut tästä mun prosessista 🙂 Kiitos <3 Ja joo, tuo koru on just se. Tulppaanit on kyllä niin kiva piristys kotiin, mutta itsellä ne ei kestänyt kun pari päivää vaikka kastelin niitä :/ Mutta harmi tosiaan että niitä ei enää myydä kaupoissa. Kiitos paljon, tsempit vastaanotettu 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.