VALIKKO
29.8.2015 19:12

Kuulumisia

Eilen ja tänään on Muodin yö, eli keskustassa on jotain esityksiä ja kaupat on auki 11 asti. Joissakin kaupoissa oli hyviä alennuksiakin, mutta mukaan ei tarttunut kun jotain oikeasti tarpeellista, kuten meikinpuhdistusainetta, uus hiusharja ja puuteri. Vähän jäi mietityttämään yks Ginan neule, saa nähdä käynkö sen myöhemmin hakemassa.

Täällä kämpässä on järkyttävä kaaos, sillä kaikki kirpparille menevät kamat on tällä hetkellä lattialla levällään. Ihana kun huomenna saa ne (ees vähäks aikaa) pois. Oon tän päivän hinnotellut tuotteita ja toivon että saisin ees sen verran tuloja niistä että jäis vähän käteenkin pöytävarausmaksun jälkeen.

Tein myös välipalaks mustikkasmoothieta, johon lisäsin jäätelöä. Oli muuten aika erikoisen makusta, maistui ihan mustikkapiirakalta. Siitä kyllä tuli semmosta ihmeellistä hyytelöä, mutta ihan hyvää se oli. Smoothiet on kyllä käteviä kun niihin voi sekottaa vaikka mitä sekaisin ja vaihtoehtoja on niin monia.

DSC07419
DSC07469DSC07490
DSC07510

Kommentit

  • Maria R

    Mäkin tein tänään smoothien! On muuten nannaa. 😛 Ja mäkin himoitsin yhtä neuletta ja ostin sen. Olet niin kaunis… ♥

     0
  • Sofia-

    Mä niiin tykkään sun kuvista! Ne on sellasia taiteellisia ja oot niin nätti aina niissä 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.