VALIKKO
10.10.2016 20:01

Kuulumisia + sirkusjuttuja

Täällä taas! En muistakaan milloin viimeksi olisin ihan kunnolla ajan kanssa päässyt postailemaan tänne. Suurin osa postauksista on vanhoja luonnoksia ja nyt onkin kivaa kun ei tarvitse kiireessä painaa sitä julkaisu-näppäintä vaan voi ihan rauhassa miettiä mistä kirjoittelisi.

Viime aikoina mun elämä on pyörinyt lähes kokonaan koulun ympärillä ja tuntuu jopa välillä siltä ettei tekis edes mielikään irrottaa otetta niistä kirjoista… :’D Mua suoraan sanottuna stressaa ihan älyttömästi syysloma, sillä en todellakaan tiedä mitä voisin tehdä silloin. En oo ehtinyt tehdä oikein mitään kivaa koulutöiden lomassa ja ymmärrettävästikin tuntuu aika hassulta ajatus siitä, että viettäisin viikon tehden kaikkea itselle mieleistä. Apua, mikä kouluaddikti musta on tullut 😀

Oon myös saanut ihan uuden innostuksen liikuntaan, saa nähdä kuinka kauan sitä kestää. Sattuneista syistä siitä sirkuksesta jouduin harmillisesti nyt kuitenkin luopumaan, mutta ainahan voi treenailla kotona ja vaikka ulkonakin. Sirkus on kyllä siitä hauska, että jos näkee netistä jonkun kivan akrobatialiikkeen niin voi heti alkaa kokeilemaan onnistuuko se itseltäkin. Aina joutuu kyllä kohtaamaan pelkonsa kun lähtee testailemaan vaikka jotakin uutta volttia, mutta oi sitä onnistumisen iloa kun sen saa vihdoin tehtyä. Sirkuksessa on mahdollista kehittyä koko ajan, joten mielekkyys lajia kohtaan säilyy koko ajan. Hui kamala muuten kuinka mun kädet taittuu yli tossa kolmannen kuvakollaasin oikean puoleisessa kuvassa. Mulle on aina sanottu että mun yliliikkuvat nivelet tuottaa hankaluuksia käsilläseisonnassa, joten pitäis kyllä muistaa ettei vedä ääriasentoon noita käsiä.

Oon nappailut parit kuvat treenaamisen lomassa ja aattelinkin laittaa niitä tähän postaukseen. Onko teidän mielestä tällaiset sirkuspostaukset kuvineen mielenkiintoisia vai aivan tylsiä? Musta olis ainakin tosi hauska päivitellä tänne enemmänkin tällaisia! Jos sirkusjutut kiinnostaa niin voi toki pistää jotain postausehdotuksiakin siihen liittyen. 🙂 Niin ja hei, mitä mieltä ootte uudesta bannerista?

collage3

collage2

collage1

DSC01890

Kommentit

  • ☆Saga☆

    Oiii oot kyl ihan supertaitava! En kyl itte taipuis tollaseen, saati jaksais kannatella itteeni käsillä 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.