VALIKKO
25.5.2017 18:17

Kuvailupäivä

Eilen oli aivan ihana sää, joten suunnattiin iltapäivästä kaverin kanssa kuvailemaan. Käytiin sellaisella alueella missä harvemmin tulee itse käytyä, joten kuvattavaa siis riitti. Poikettiin myös nopeasti kaupungilla, ja sain vihdoin aikaiseksi ostaa uudet Converset, ne olikin just sopivasti alennuksessa. Vanhat oli ihan rei’illä ja kuluneet, että olikin jo aika vaihtaa ne uusiin…Mulla on joku outo juttu että mua ahdistaa kulkea ihan uusilla tennareilla, kun ne hohtaa aivan valkeana. Joskus pistin kouluun uudet Converset, ja jotkut tuntemattomat opetkin ihaili kuinka hohtavan valkoiset mun kengät on, ehkä siitä se kammo johtuu :’D

Illalla sää oli aurinkoinen vielä yhdeksänkin aikaan, joten suuntasin vielä yksin kuvailemaan. Ihana oli vaan rauhassa kiertää lähiseutuja, nappailla kuvia ja välillä pysähtyä istahtamaan tien vieressä olevalle penkille ja vaan ihailla maisemia. Rakastan yli kaiken sitä että saan tuntea asioita ihan jokaisella aistilla, ja nää kuvat on mun mielestä sellaisia, että pystyn elämään tosi vahvasti noi hetket uudelleen ja tuntemaan, haistamaan ja kuulemaan kaikki mitä siinä tilanteessa tapahtui. En tosin tiedä herättääkö nää kuvat vaan mussa vahvoja tunteita, kun ite otin nää kuvat. Ja oon muutenkin aina sellainen joka eläytyy kuviin ihan täysillä ja tykkään analysoida kaikkia kuvia 😀 Mutta toivottavasti teillekin välittyy näiden kuvien kautta eilisen hyvä fiilis ja kauniit kesäiset maisemat!

IMG_9478211

IMG_04893811

IMG_94798211

Kommentit

  • Anonyymi

    Onpas ihanan kesäisiä kuvia :>

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.