VALIKKO
7.1.2018 17:49

Lämpöä talven keskelle

Aamulla herätessäni eilinen loskakeli oli vaihtunut seitsemään pakkasasteeseen, ja ulkona näytti niin kylmältä! Mielelläni vaihtaisin tuon hyisen ilman +30 asteeseen ja auringonpaisteeseen, mutta koska se ei nyt ole mahdollista niin päätin kaivaa esille kovalevyn ja ihailla vanhoja matkakuvia Espanjasta. Houkuttelisi ihan hirveästi lähteä taas Espanjan lämpöön! Torrevieja olikin meidän perheen vakio lomakohde joka kesä, ja jaksoin puurtaa pitkän vuoden sen voimin että tiesin kesälomalla aina odottavan palkkion. Nyt ei kuitenkaan ole matkoja tiedossa, mutta pääsin silti vähän Espanjafiilikseen niiden kovalevyn kuvien avulla. Ajattelin jakaa teillekin palasen auringonpaistetta, turkoosia vettä ja kauniita maisemia, joten näiden kuvien merkeissä toivotan kaikille iloista sunnuntaita ja tsemppiä tulevaan viikkoon! 🙂

pixlr

pixlr 2

pixlr 3

pixlr_20180107162906791

Onko teillä tiedossa lomamatkoja?

Kommentit

  • Sofia

    Onpa kauniita kuvia! ♥ Mulla ei oo mitään lomamatkoja tiedossa, vaikka porukat kyllä lähtee keväällä Ylläkselle viikoksi. Yleensä oon ollu myös mukana, mutta nyt en voi työharjoittelun takia mennä ollenkaan mukaan :/ Kesällä kyllä sitten varmaan ollaan menossa jonnekin!

     0
  • Enni

    Kiitos! 🙂 Harmi ettet pääse mukaan, mutta onneksi sulla on mahdollisesti matka tiedossa sitten kesällä 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.