VALIKKO
25.6.2016 21:02

Lapsuuteni

Mä synnyin 10.8.1995 ja ekat vuodet vietin Mikkelissä, jossa me asuttiin tosi kivassa kerrostalossa lähellä mun rakasta kummitätiä. Vietin mun kummitädin kanssa paljon aikaa ja mulla oli myös jotain kavereita siellä. Olin tosi pienikokoinen (kuten alla olevasta kuvastakin näkee), iskä ja äiti aina muistelee kun kaupan pienimmätkin puvut oli mulle liian isoja.

Untitled

Sairastin tosi pahaa refluksia ja sen takia vietin tosi paljon aikaa eri sairaaloissa. Ruoka ei pysynyt mun sisällä ollenkaan, itkin ja olin tosi huonossa kunnossa. Jouduin myös olemaan paljon nenämahaletkussa, jotta mä saisin ees vähän ravintoa. Mutta oon lapsesta asti ollut sellainen joka hymyilee vaikka on vaikeeta.

IMG_1785

Olin tosi iloinen lapsi. Opin myös tosi nopeesti kävelemään ja puhumaan. Puhuin hirveesti ja saatoin alkaa juttelemaan ihan vieraille ihmisillekin 😀 Jossakin vaiheessa musta tuli kuitenkin tosi ujo ja pelokas, mutta kun muhun tutustui paremmin, olin tosi puhelias. Vietin lapsuudessa tosi paljon aikaa myös mun pikkuveljen kanssa ja me oltiin kuin parhaat kaverit.

kuva4

IMG_1766

Mulla oli myös erittäin outo tapa: keräsin aina nukkeja ja pehmoleluja mun ympärille tai riviin ja makoilin siellä sitten niitten keskellä. Musta on tuhat kuvaa jossa oon niitten keskellä. Mua kyllä kiinnostais hirveesti tietää mitä mä sillon ajattelin ja tunsin kun tein noin 😀 Kai ne toi mulle jonkinlaista turvaa. Rakastin myös järjestellä nuppineuloja, nappeja yms. järjestykseen väreittäin.

kollaasi1

Tykkäsin haaveilla ja mulla oli vilkas mielikuvitus. Luonto oli mulle myös tosi tärkeä ja kiikaroin usein lintuja ja kaikkia eläimiä. Mulla oli jopa sellainen vihko jonne piirsin kaikki mun näkemät linnut. Tykkäsin viettää aikaa metsässä ja haaveilin löytäväni vesiputouksen, jossa kasvaa violetteja kristalleita. Kiersin usein ulkona kasvikirja mukana ja koitin tunnistaa erilaisia kasveja. Nykyään vihaan kaikkee tollasta ja hyvä kun uskallan metsään mennä 😀 Piirsin ja askartelin myös tosi paljon. Luin myös kirjoja, etenkin piirrustuskirjoja.

IMG_1787

Mulla oli ihan hyvä lapsuus, vaikka mukaan mahtui myös paljon negatiivistakin. Oon myös vieläkin tosi samanlainen kun lapsena. 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.