VALIKKO
10.1.2017 21:54

Lately

Kaksi päivää koulua takana ja äh, mä oon ihan poikki! Kouluhommia odottais vaikka kuinka paljon, mutta istuskelen tälläkin hetkellä aamutakkiin kietoutuneena koneen edessä, ei vaan jaksa tehdä yhtään mitään. Unta tuli viime yönä 7 tuntia ja nyt illasta mulle iski hirveän kipeä olo, joten koulun alku ei nyt oikein lähtenyt hyvin käyntiin. En tiiä mistä keräisin voimat näihin 3 viimeiseen kuukauteen koulussa. Meillä on lisäksi täällä hirveät remontit, jotka ei myöskään mielialaa hirveästi paranna. Aamusta iltaan porataan järkyttävän kovaäänisellä poralla ja piha on täynnä jätesäkkejä, remonttiautoja, putkia ja vähän mitä sattuu. Niin, ja tälläkin viikolla on kolme neljän tunnin vesikatkoa, joten asutaan tällä hetkellä vähän erikoisolosuhteissa.

En oo ehtinyt päivitellä tänne viimeisten lomaviikkojen ajalta kertyneitä kuvia, joten laitan ne nyt tänne. Vähän positiivisuuttakin tähän postaukseen, viimeiset lomaviikot olivat nimittäin tosi kivoja. Näiden viikkojen aikana olen….

DSC04328

…treenannut paljon

kuva1

…käynyt syömässä ekaa kertaa Muang Thaissa. Hyvää oli! Sushillekin annoin uuden mahdollisuuden, mutta ei se tälläkään kertaa ollut ihan mun mieleen :<
…käynyt juomassa mojitoa ja istuutunut hetkeksi alas kiireiden keskellä

kuva2

…melkein jäätynyt -24°C pakkasessa! Kyllä siellä kuitenkin pienelle kävelylenkille uskalsi mennä kun laittoi tuhat vaatekerrosta.

DSC03880

…rentoutunut stressiteen ja leikekirjan ääressä

DSC04034

…koittanut nappailla blogiin välillä itsestänikin kuvia, tosin huonolla menestyksellä. Hirveä ulkonäköahdistus meneillään!

DSC03917

…käynyt useasti porukoiden saunassa saunomassa

DSC03935

…rakentanut pikkuveljen kanssa lumikissan

IMG_3073

…viettänyt muutenkin paljon aikaa veljen kanssa. Käytiin hesessä syömässä ja törmättiin kaupungilla myös sukulaisiin, jotka veivät meidät vielä kaakaolle.

DSC04323

…rakastunut mun uuteen pyjamaan ja petivaatteisiin. Nyt tulee uni tällaisen avaruusteeman ympäröimänä!

DSC03566

…askarrellut

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.