VALIKKO
25.9.2016 20:37

Lately

Huh, huomenna on viimeinen yo-kirjoituskerta ja nyt aattelin pikaisesti pitää hengähdystauon lukemisesta. Kirjoitin äidinkielen (huomenna vielä äikän esseekoe) ja ruotsin ja nyt vain sitten odotellaan jännittyneenä tuloksia huomisen jälkeen! Kaiken kiireen ja lukemisurakan jälkeen onkin sitten taas aika palailla normaaliin arkeen ja vähän rauhoittua, vaikka uusi kiireinen jakso alkoikin.

Kuvia on kertynyt viime ajoilta tosi paljon, joten tässä muutamia:

PicsArt_1474825175883

Ihanaa kun saa pukea päälle syksyn suosikkitakin eli nahkatakin! Tuo kuvassa näkyvä nahkatakki on jo varmaan neljä vuotta vanha, joten olisi ehkä aika ostaa uusi, mutten millään malttaisi luopua siitä vaikka se onkin jo aika kärsinyt.

PicMonkey Image (1)

Kävin tässä yksi päivä kotona ja ihana kun äiti aina jaksaa sytytellä kynttilät palamaan iltaisin! Ne luo kyllä tosi kivaa tunnelmallisuutta pimeneviin iltoihin.

PicsArt_1474825353642

Yks päivä oteltiin kuvia lapsuudenkodin pihassa ja musta tää kuva on tosi hauska. Tässä on musta hauska tunnelma ja nuo kasaan pinotut omenat on tosi söpöt 😀

DSC00773

Kävin kuvailemassa yks ilta ja näkymä oli kyllä tosi upea! Kuvat ei niin hyvin onnistunutkaan, mutta tää yllä näkyvä kuva on ihan blogikelpoinen.

DSC01206

Löysin tässä yksi päivä aivan ihanan kujan tästä läheltä. Koko katu oli täynnä oransseja lehtiä ja korkeat vaahterapuut loivat kadusta ihanan tunnelmallisen.

DSC01229

Rakastan syksyisin kävelyllä käymistä! Tykkäisin hirveesti että tulisi ihan tavaksi käydä joka ilta kiertämässä pikku kävelylenkki, koska sen avulla saa pienen rauhottumishetken joka päivä. Päivälläkin on ihan kiva kävellä, mutta iltaisin on ihana kulkea katuvalojen valaisemilla teillä keskellä taloalueita ja nauttia kirpeän viileästä syksyilmasta.

DSC01220

Sirkuksesta jouduinkin pitämään pienen paussin ylppäreitten takia, mutta odotan jo innolla treeneihin pääsemistä! Ulkona on myös kiva harjoitella kaikenlaisia juttuja, mutta siinä saa aina kyllä ihmisiltä kummastuneita katseita 😀

DSC00813

Äiti löysi kotoa mun kutomat villasukat ja ne pääsi heti käyttöön. Syksyisin mun jalat on ihan jäässä, joten näitä tulee varmasti pidettyä paljon jalassa.

DSC01447

Asensin ikkunan ympärille jouluvalot. Mielummin olisin halunnut ne kiertämään katon reunoja, mutta kyllä ne tuollakin on tosi kivat. Valoja tosin ei nyt hirveästi tossa kuvassa näy.

DSC01417

Tässä viikonloppuna oli Valon kaupunki ja tuli ihan kahtena päivänä käytyä ihailemassa valoteoksia, jotka oli pystytetty ympäri kaupunkia. Kuvassa näkyvä juttu ei ollut mikään teos, mutta sanoin kumppanille että menee heiluttelemaan tollaiseen häkkiin taskulamppua niin mä nappaan pitkällä valotusajalla kuvan. Lopputuloksesta tuli ihan hauska 😀

Aattelin muuten tähän loppuun alkaa pistämään jonkun kappaleen jota oon tykännyt kuunnella lähiaikoina, niitä on sitten kiva kuunnella myöhemmin.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.