VALIKKO
6.3.2017 21:23

Lazy day

Mulla oli tänään vielä vapaapäivä, joten otin tosi rennosti koko päivän. Aamulla piti herätä puoli ysiltä, mutta olin niin väsynyt että tuli paineltua sitä torkku-näppäintä vähän liikaakin ja heräsin vasta joskus 12 jälkeen, hups 😀 Mutta se sallittakoon kun on tosiaan vielä tää päivä lomaa. Mulla on ollut ihan kiva päivä, iltapäivästä kuvailin, illalla kävin ruokakaupassa ja nyt katon telkkaria ja päivittelen tänne vähän kuulumisia. Kohta pitäis alkaa pakkailemaan jo huomiselle koulujuttuja ja ajattelin vielä vähän lukea englantiakin. Mulla alkaa ihan superkiva jakso, koska mulla on vaan muutamana päivänä koulua ja silloinkin koulu alkaa vasta 12 jälkeen. Niin no, onhan mulla vielä 2 historian ja 2 yh:n kurssia käymättä, mutta kun on viimenen jakso lukiossa niin uskon että se motivoi mua käymään ne aika nopesti. Nyt kuitenkin lukemaan sitä enkkua!

Niin ja mä tein muuten vähän muutoksia blogiin, ja siinä samalla tein muutoksen myös kuvien kokoon, ne on siis nyt huomattavasti suurempia ja toivottavasti myös laadukkaampiakin. Olis kiva kuulla että näkyykö nää kuvat teillä ihan normaalisti vai lataako ne tosi hitaasti?

DSC0655212DSC065971

DSC06806
DSC06821

DSC06812
DSC066881
DSC066731
PicMonkey Collage6481

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.