VALIKKO
12.1.2017 22:33

Leikekirja

Joissakin postauksissa oon ohi mennen tainnut mainita mun leikekirjasta. Aloitin sellaisen pitämisen v. 2012 aikani kuluks sairaalassa ja se jäi sitten jossakin vaiheessa kaapin pohjalle. Kaivoin sen kuitenkin joku aika sitten taas esille ja siitä lähtien oon taas jatkanut sen tekemistä. Keräilen siis lehdistä kuvia, jotka herättää positiivisia tunteita ja yhdistän ne sitten kollaaseiksi. Teen aina yhden aihepiirin kollaasin sivua kohden, mutta nyt tossa näkyy koko aukeama joten noi näyttää ehkä vähän sekalaisilta. Tätä on musta tosi hauska tehdä, kun saa lukea lehtiä ja samalla etsiä kivoja kuvia.

1

2


Mitä mieltä te ootte näistä?

Kommentit

 • Heidi

  Ihana tämä! Mulla tuli kanssa sairaalajaksolla tehtyä paljon kollaaseja paperille ja pahveille. Ihan leikkaa-liimaa-tekniikalla lehdistä. Siinä sai jotenkin kaikki ajatukset pois kaikesta ikävästä, kun ei tarvinnut keskittyä kun vain leikkaamiseen ja miettimään mitä leikkaisi!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

   0
 • Enni

  Kiitos :> Joo niinpä! Se oli kyllä ihanan terapeuttista, ja on vieläkin.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.