VALIKKO
12.4.2016 14:17

Lempihajuvedet

Siivosin just mun kosmetiikkahyllyä ja hajuvesiä järjestellessäni tuli mieleen postausidea: lempihajuvesien esittely. Käytän aina silloin tällöin hajuvesiä ja mulle ainakin tietyt hajuvedet tuo lisää itseluottamusta tai luo jonkinlaisen fiiliksen. Jokaisesta hajuvedestä tulee mieleen joku tapahtuma tai ajanjakso jolloin niitä käytin. Valitettavasti oon joutunut myymään jotkut kivatkin hajuvedet kun niihin liittyy joku niin ikävä muisto, että en vaan yksinkertaisesti voi käyttää niitä uudelleen ilman että mulle tulee niistä tosi ikävä fiilis vielä vuosiakin sen tapahtuman jälkeen. No, hajuvesien joukosta löytyi kuitenkin nämä 5 ehdotonta suosikkia:

DSC01155

Giorgio Armani: Sí

Tän ostin Espanjasta ja tästä tuleekin mieleen ne kesäiset lämpimät illat kun käveltiin rantakadulla ja ihailtiin maisemia, syötiin jäätelöä ja katseltiin kadun varsilla olevia kojuja. Tykkään tosi paljon tästä tuoksusta ja tää on mun mielestä jotenkin ylellinen.

DSC01152

H&M: Melon love

Tää on vartalotuoksu H&M:ltä. Se oli alennuksessa muutaman euron, mutta tää on halvasta hinnasta huolimatta niiiin ihana! Rakastan tän raikasta tuoksua ja vaikka tää onkin tosi makea niin se ei oo kuitenkaan sellainen älöttävä.

DSC01157

VS: Secret Escape

VS:n kyseistä hajuvettä käytän kaikista eniten. Tän tuoksu on vaan tosi ihana. Onneks tää kuluu tosi hitaasti ja tätä on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.

DSC01142

Versace: Bright Crystal

Bright Crystal on ollut mun luottohajuvesi jo neljän vuoden ajan ja tykkään siitä vieläkin tosi paljon. Tuo alkaa olla jo ihan lopussa ja aion kyllä ostaa lisää. Harmi vaan että tuo tuoksu lähtee tosi nopeasti iholta pois. Omistan myös Versacen saman sarjan deodorantin ja se on myös tosi ihana.

DSC01163

VS: Pure Seduction

Tän hajuveden sain äitiltä ja iskältä synttärilahjaks viime kesänä ja käytin sitä tosi paljon silloin. Nyt tää on vähän jäänyt käyttämättä kun mun mielestä tän tuoksu on niin kesäinen että en oo talvella sitä halunnut laittaa. Kohta kesä onneks jo tuleekin 🙂

Kertokaa ihmeessä teidänkin lempparihajuvedet!

Kommentit

  • Mulla on muuten ihan sama juttu hajuvesien kanssa, sitä fiilistä ei oikein osaa selittää, mutta se pienikin suihkautus muuttaa olon ihan erilaiseksi 🙂 Mä yhdistelen myös muistoja erilaisiin hajuvesiin, monesti kaduilla kävellessä saattaa haistaa jonkun hajuveden ja mieleen juolahtaa heti muistot siihen tuoksuun liittyen! 😀 Tuo Sí on muuten ihanan tuoksuista, omat lempparit ovat Marc Jacobsin kaikki Daisyt ja Decadence, muita ei oikeastaan tule edes käytettyä rajoitusten vuoksi 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa sinne 🙂

     0
  • Enni

    Joo hei mulla on ihan sama juttu! 😀 Sitä on kyllä vaikee selittää. Marc Jacobsin hajuvedet on kans ihania, ite oon haaveillut siitä Dot-hajuvedestä jo vaikka kuinka kauan. Kiitoksia, samoin sulle 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.