VALIKKO
12.1.2019 17:48

Loppuneet tuotteet // joulukuu

En ole vielä ehtinyt päivitellä viime kuun loppuneita tuotteita, ja jottei tämä kuukausi venyisi jo yli puolen välin niin on siis korkea aika tulla vihdoin tekemään tämä postaus. Tässä ovat siis joulukuun aikana loppuneet tuotteet:

NÄYTTEET:

loppuneet tuotteet blogi

Favoran 24h tasapainottava hoitovoide oli ehdottomasti pettymys! Sain sen apteekin tilauksen mukana, ja päätin laittaa sen yöksi vaikuttamaan kasvoille. Seuraavana aamuna heräsin kasvot punaisina ja ihottumaisina, ja tuntui että kasvot ovat tulessa. Ei siis jatkoon tämä tuote!

Dermosilin kurkku-käsisaippua oli myös pettymys. Yleensä tykkään kurkun tuoksusta eri kosmetiikkatuotteissa, mutta tämän tuoksu muistutti pikemminkin jotakin rikkaruohoa kun kurkkua. En tykännyt tästä tuotteesta yhtään. Lisäksi tuoksu jäi käsiin ikävästi pitkäksi aikaa.

Dermosilin Luna-ihonhoitovoide oli ihan hyvä vartalovoide, joka kuivui nopeasti ja jätti ihon kosteutetuksi. Tuoksu oli ihan hyvä, hieman kukkainen, mutta omaan makuun liian voimakas.

Dermosilin kaksi tuoksua, aamu-edt ja ilta-edt olivat tuoksultaan miellyttävät eau de toiletet. Tuoksu oli hienostunut ja täyteläinen. Itse tykkään arjessa käyttää aika mietoja tuoksuja, joten nämä olivat mun makuun vähän liian voimakkaita ja juhlavia.

Dermosilin Tindra-käsivoide on jouluinen hieman mausteinen käsivoide, joka kosteutti käsiä, mutta voide voisi olla vieläkin kosteuttavampi näin talviaikaan.

IHONHOITO:

loppuneet tuotteet blogi 2

Dermosilin cleansing milk puhdistaa kasvot nopeasti ja hellävaraisesti jättäen ihon kosteutetuksi, puhtaaksi ja raikkaaksi. Tämä on mun luottotuote kasvojen puhdistuksessa ja voin ehdottomasti suositella sitä! Edellisen loputtua täytyi ehdottomasti hankkia uusi samanlainen.

Lumenen silmämeikinpuhdistusaine vastaa luottotuotettani Cliniquen silmämeikinpuhdistusainetta, mutta on hintaluokaltaan hieman edullisempi. Tykkäsin kovasti tästä tuotteesta ja se oli myös tosi riittoisaa.

Dermosilin e-vitamiini käsivoide oli ainakin näin talvella omille käsilleni liian kevyt voide, ja vaikka tuote tuoksuikin ihastuttavalle niin olisin toivonut tältä hieman kosteuttavampaa vaikutusta. Tuntui että tuotetta täytyi lisätä koko ajan käsille ja sen kosteuttava vaikutus säilyi vaan aivan hetken.

SUIHKUTUOTTEET:

loppuneet tuotteet blogi 1

Sephoran suihkugeeli tuoksui aivan ihanalle, ja koostumukseltaan se oli hieman purkkamaista. Tuote oli hieman vaikea ottaa paketista, ja sen levitys iholle oli hieman hankalaa, mutta tämä jätti ihon ihanan kosteutetuksi ja sileäksi.

L’Oréalin dream lenght-hiusnaamiota olen käyttänyt yhdessä saman sarjan shampoon ja hoitoaineen kanssa ja se kombo on kyllä hiuksille aivan täydellinen! Näiden tuoksu on aivan ihana ja hiukset tuntuvat näiden käytön jälkeen yhtä pehmeälle kun kampaajakäynnin jälkeen. Tämä tuote on ehdottomasti uusi hiustenhoidon luottotuote!

XZ:n niiskuneidin selvityssuihke on mulla taas pitkästä aikaa käytössä, ja siitä olen tehnyt kokonaisen postauksenkin, jonka pääset lukemaan täältä. Kehuin tuotetta maailman parhaana hoitoaineena ja sitä se todella on, täyden kympin tuote ainakin näin talvipakkasilla kun hiukset ovat jatkuvasti sähköiset. Tuoksu on miellyttävän marjainen ja se on helppo suihkuttaa hiuksiin. Tämä on ollut talvipakkasten hiuspäivien pelastus!

 

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita ja mitä mieltä olitte niistä?

Kommentit

 • Sini

  Oii tota Niiskuneidin hiussuihketta käytin aina pienenä! Sitä vois kyllä testata nyttenkin, että miten se toimisi *.*

   0
  • Enni

   Testaa ihmeessä, se on kyllä ehdottomasti mun luottohiustuote ja toimii ainakin mulla 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.