VALIKKO
16.9.2015 20:27

Lumene & Joe Blasco – viime aikojen lempparit

Tämän päivän meikiksi päätin koittaa hieman normaalista poikkeavaa. Tykkään monista meikkituotteistani, mutta tähän postaukseen päätin nostaa esille kaksi viime ajan lempparia; Lumenen huulipunan ja Joe Blascon meikkivoiteen.

Viikko sitten lähdin kaupungille, sillä hakusessa oli jokin syksyinen huulipuna. Olen kuullut paljon hyvää Lumenen tuotteista, joten päätin katsoa Lumenen hyllyn ensiksi. Sieltä löytyikin sitten juuri täydellinen sävy, eikä tarvinnut edes vilkaista muita hyllyjä!

DSC09749

Kyseinen huulipuna on Wild Rose-huulipuniin kuuluva ja se on sävyltään 89, Kuunvalo. Täytyy kyllä sanoa että sävy on aivan täydellinen näin syksyn tullen! Sävy kuuluukin Lumenen syyskokoelmaan.

DSC09645

Plussia tästä tuotteesta löytyykin. Huulipunan väri on täyteläinen ja jotenkin luonnollinen, ei ollenkaan liian räikeä. Kuvailisin sävyä hieman rusehtavaksi tummanpunaiseksi. Kuvissa tuo sävy on hieman vääristynyt, mutta sävy ei siis ole ollenkaan liian ruskea vaan juuri sopivasti syksyisen punainen. Puna levittyy todella helposti ilman inhottavia paakkuja. Tämä ei myöskään kuivata huulia ollenkaan ja tuntuu todella kevyeltä huulilla. Huulipuna itseasiassa jopa kosteuttaa huulia 🙂 Huulissa puna kestää todella pitkään. Hinta-laatusuhde on todella hyvä, tämä maksoi hieman päälle 10 euroa ja menee ihan huulipunieni kärkipäähän.

DSC09769

Joe Blascon meikkivoide on ollut minulla jo pidemmän aikaa, mutta joku aika sitten kaivoin sen meikkikaapista taas pitkästä aikaa. En ollut käyttänyt sitä aikoihin, sillä tuntuu että sävy on aavistuksen eri värinen kun oma ihoni. Sävyeroa ei toisaalta kyllä huomaa, joten olen ottanut sen takaisin käyttöön.

DSC09771

Hintaa tällä oli hieman alle 60 euroa, mutta täytyy sanoa että tämä on hintansa arvoinen. Tämä levittyy täydellisesti iholle ja tekee tasaisen lopputuloksen. Meikkivoide on hengittävä, eikä tätä tarvitse korjailla päivän mittaan kasvoilla. Joskus jätin huolimattomana urheilun ajaksi Blascon meikkivoiteen kasvoille, eikä se levähtänyt yhtään. Ihoni on herkkä, joten itse voisin suositella tätä myös herkkäihoisille.

Peittävyydeltään tämä on todella peittävä ja se peittää valehtelematta kaikki ihon virheet sekä tummat silmänaluset. Väri on todella pigmenttinen. Vaikka purkki on pieni, on tämä todella riittoisa, käytössä minulla tämä säilyy yli vuoden.

kollaasi12345678

DSC09684

Mitä pidätte lopputuloksesta? Ovatko nuo teille tuttuja tuotteita?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.