VALIKKO
20.11.2017 14:40

Miss beauty London

Prismoihin ilmestyi joku aika sitten uusi meikkivalikoima Miss beauty Londonilta, ja päätin käydä viime kauppareissulla kurkkaamassa mitä kaikkea uuteen valikoimaan kuuluu. Meikkituotteiden hinnat ovat todella halpoja, noin Essencen tasoa. Meikkivalikoimaan kuuluu ripsivärejä, puutereita, meikkivoiteita, pohjustusvoiteita, kynsilakkoja yms. ja olihan siellä vaikka mitä kivaa, mutta kaikkien joukosta päätyi mukaan High shine-huulikiilto, jonka väri on no. 14 Ruby Dazzle. Hintaa tällä huulikiillolla oli 2,49 €, ei siis hinnalla pilattu.

DSC03053

Nykyisin käytän huulipunien sijaan huulikiiltoja, ja aina lähtiessäni jonnekkin laitan läpinäkyvää huulikiiltoa. Ajattelin kuitenkin että on kivaa vaihtelua jos on joku värillinenkin huulikiilto. Tuo ostamani huulikiilto oli oikein kivan värinen, ja sopivan neutraalin värinen vaikka mietinkin aluksi että onko tuo hirveän tumma sävy. Värin intensiivisyyttä voi kuitenkin vaihdella huulille levitetyn määrän mukaan, pieni kerros antaa kevyen värin, kun taas suuremmalla kerroksella saa aikaan näyttävämmän huulimeikin.

DSC03066

Ite laitoin tota aika pienen kerroksen, silloin se on tarpeeksi neutraali arkiseenkin käyttöön. Huulikiiltoa oli tosi helppo levittää, aplikaattori oli sopivan mallinen ja pehmeä, ei sellainen kova tikku niinkuin jotkut aplikaattorit on 😀 Huulikiilto oli myös sopivan paksua, ehkä liian paksua joidenkin makuun mutta ite tykkäsin siitä kun se on silloin helpompi levittää.

DSC03022

Huulikiillossa on mukana ihan vähän sellaisia kiiltäviä hippusia, muttei ne näy huulilla selvästi. Mulla oli joskus sellainen huulikiilto jossa ne hippuset oli hirveän isokokoisia ja oikein loisti huulilta, mutta tässä ne sekoittui muun huulikiillon mukaan niin ettei niitä näkynyt.

DSC03059

Mun ensivaikutelma ainakin tämän huulikiillon perusteella oli oikein hyvä näistä Miss beauty Londonin meikeistä! Tässä oli hinta-laatusuhde kohdallaan, ja ostaisin kyllä ehdottomasti uudelleenkin ainakin näitä huulikiiltoja. Kiinnostaisi kyllä koittaa sitten jatkossa minkälaisia muut tän sarjan tuotteet on, voi olla että käyn ainakin vanhan ripsivärin loputtua testaamassa kyseisen sarjan ripsivärejä, ne vaikutti kans ihan hyviltä.

DSC03107

Ootteko te jo testanneet kyseisen sarjan tuotteita? Mitä tykkäsitte niistä?

Kommentit

  • Sofia

    En oo aiemmin kuullutkaan tästä meikkimerkistä. Huulipuna ja -kiilto addiktina mun on varmaan pakko ostaa testiin yksi tuon merkin huulituote 😀 Toi kiilto näyttää ainakin tosi ihanalta näiden kuvien perusteella! ♥

     0
  • Enni

    Haha, täällä toinen huulikiiltoaddikti 😀 Mä kyllä tykkäsin tosi paljon tosta huulikiillosta, suosittelen testaamaan! Ja ne huulipunatkin näytti kyllä ihan hyviltä 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.