VALIKKO
7.11.2015 22:06

Miten saa kestävät kiharat?

kiharat2

Monet ihmettelevät miten saisi kiharat pysymään hiuksissa pitkään. Nyt kun pikkujouluaikakin on tulossa, sain idean tehdä postauksen aiheesta. Ajattelin esitellä teille vaihe vaiheelta miten muotoilen hiukseni. Hiuslaatuni on todella liukas ja itsekin olen vuosikaudet koittanut löytää keinon jolla kiharat pysyvät hiuksissa. Näillä tuotteilla ja vinkeillä olen kuitenkin saanut kiharani pysymään jopa niin että ne ovat vielä aamulla samanlaiset kuin illalla.

hiustenmuotoilutuotteet

1. HYVÄT MUOTOILUTUOTTEET  (Esim. Styling Fluid)

Hyvät muotoilutuotteet ovat tärkeitä kiharoita tekiessä. Aloitan kiharoiden laiton levittämällä hiuksiin tuota Four Reasonsin Styling Fluidia. Se auttaa saamaan pitkäkestoiset kiharat ja se toimii eräänlaisena muotoilutuotteena. Styling Fluid on läpinäkyvää ja nestemäistä. Se levitetään koko hiuksiin ja annetaan kuivaa. Mitään muotoiluvaahtoa en käytä, koska olen todennut tämän Styling Fluidin niin hyväksi.

Kiharoita tehdessä täytyy myös muistaa suojata hiukset lämpösuojalla. Kiharoiden tekemisessä en sinänsä ole kokenut mitään hyötyä lämpösuojien käytöstä, mutta on silti tärkeää muistaa suojata hiukset kuumuudella.

Itse käytän kahta lämpösuojaa, Cutrinin ja XZ:n lämpösuojaa. Cutrinin lämpösuoja suojaa 200 asteeseen asti ja se suihkutetaan hiuksiin. XZ:n lämpösuoja taas suojaa 220 asteeseen asti. Tämä on läpinäkyvää ja nestemäistä ja se levitetään käsin kaikkialle hiuksiin. ZX:n lämpösuoja on tuoksuton ja sopiikin hyvin sellaisille jotka eivät pysty voimakastuoksuisia hiustuotteita käyttämään. Cutrinin lämpösuoja taas tuoksuu omenalle.

Schwarzkopfin hiuslakan ja Four Reasonsin suolasuihkeen esittelen myös pian, mutta vielä tässä vaiheessa niitä ei tarvita 🙂

kiharrin

2. SOPIVAN PIENI KIHARRINPÄÄ (Esim. 19 mm)

Hiusten muotoiluun käytän BaBylissin hiustenmuotoilusarjaa. Siihen kuuluu 10 eri osaa, joilla saa esimerkiksi suoristettua, krepattua tai kiharrettua hiukset monella eri tapaa. Itse tein aina alussa hiuksia kihartaessani virheen kun valitsin liian ison kihartimen. Tällöin kiharat eivät vaan yksinkertaisesti pysy pitkissä hiuksissani. Siispä käytän kihartamiseen hieman pienempää, 19 mm kiharapäätä, jolla saa tehtyä mielestäni todella kivan näköiset kiharat. Halutessaan kiharoiden tekemisen voi aloittaa hieman lähempää latvasta niin lopputulos ei ole noin juhlava. Jos haluaa vähän rennommat kiharat niin voi myös suihkuttaa päälle hieman suolasuihketta. Käytän itse Four Reasonsin suolasuihketta, jonka olen todennut hyväksi (tosin noissa kuvissa ei sitä ole käytetty).

3. HYVÄ HIUSLAKKA (Esim. Schwarzkopf)

Schwarzkopfin hiuslakkaa laitan kiharoiden päälle antamaan tukea ja pitoa. Kyseinen hiuslakka antaa todella hyvän pidon, mutta sitä saa laittaa maltillisesti ettei lopputuloksesta tule liian lakkamainen! Hyvä hiuslakka auttaa ainakin minulla pitämään hiukset kiharoina.
kestävätkiharat

Toivottavasti näistä mun vinkeistä oli jollekin jotain hyötyä 🙂

Kommentit

 • sini

  noi kiharat on kyllä niin upeet! mulla on kans vähän sama ongelma, että kiharat ei pysy ikinä edes yhtä ilta…

   0
 • ☆ namehisa☆

  Oi että, onpa ihana kampaus! Kiitti täst vinkistä ,mulla on senluokan tuuri että hiukset leviää aina miten sattuu ja kiharat on gone alta aikayksikön 🙁 Sun kampaus on aivan ihana <3

   0
 • Sofia Keitaanranta

  Tää postaus tuli tosiaan tarpeeseen koska mulla on aina toi ongelma kun tuntuu että kiharat pysyy ehkä tunnin hyvinä :D.. sun hiukset on kyllä niin upeat ♥

   0
 • Enni

  kiitos paljon <3 toivotaan että nää vinkit auttais 🙂

   0
 • Enni

  voi kiitos 🙂 hyvä jos tästä on apua 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.