VALIKKO
16.12.2018 14:33

Moikka Stoori!

Moikka! Olen uusi stoorilainen, joten ajattelin näin ensimmäiseksi postaukseksi hieman esitellä itseäni ja blogiani. Olen kirjoittanut Aurore-nimistä blogia nyt neljä vuotta, ja kunhan saadaan vanha blogikin siirrettyä tänne niin pääsette tutustumaan tarkemmin millaista blogia kirjoitan. Aurore-nimi on ranskaa ja tarkoittaa aamuruskoa. Nimi oli sopivan hempeä, erilainen ja suomalaisittain lausuttuna kaunis, joten se päätyi blogini nimeksi. Mitään erikoisempaa syvällistä merkitystä nimellä ei ole, mutta aamurusko on mielestäni päivän yksi kauneimmista hetkistä, sillä se kertoo että päivä on taas alkamassa ja itselle joka päivä on uusi mahdollisuus. Aamurusko kätkee sisäänsä jotakin hyvin voimauttavaa, ja sitä toivon tämän bloginkin olevan: voimauttava, inspiroiva, ajatuksia herättävä.

Blogini on lifestyle-blogi, jonne kirjoitan aika laidasta laitaan kaikenlaista. Pyrin kirjoittamaan aina asioista, jotka sillä hetkellä ovat tärkeitä, ja jotka haluan tännekin jakaa, olipa se sitten jonkun päivän kiva asu tai syvällisempää tekstiä hyvinvoinnista.

PicsArt_09-15-05.35.25

Ja jos itsestäni vielä kerron muutaman sanan, niin olen 23-vuotias nuori nainen Jyväskylästä. Harrastan joukkuevoimistelua, sekä tykkään urheilla muutenkin. Hyvinvointi ja terveys ovat sydäntä lähellä. Olen myös valokuvannut lapsesta asti, ja haluan kehittyä siinä koko ajan. Vapaa-ajallani tykkään katsoa dokumentteja, lukea kirjoja, sekä kirjoittaa. Haaveilen mm. oman kirjan kirjoittamisesta. Olen ikuinen unelmoija, syksyfani, syvällisten asioiden pohdiskelija sekä teen suurkuluttaja. Rakastan vaaleanpunaista ja toivon että blogini on myös hempeän miellyttävä paikka, jonne jokainen on lämpimästi tervetullut. Odotankin jo innolla että pääsen aloittamaan kunnolla täällä bloggaamisen! 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.