VALIKKO
10.8.2016 19:56

My birthday

7.45 Herätyskello soi, väsyttää ihan älyttömästi. Raahaudun kuitenkin hitaasti aamupalalle.

DSC08017

8.00 Aamupalaksi muroja, kiivi ja kahvijuomaa. Ruoka ei oikein maistunut kun jännitti eka koulupäivä.

DSC08012

8.45 Hoidan tärkeän puhelun alta ja pesen hampaat.

9.00 Pesin eilen päiväpeiton ja se olikin jo kuivanut. Päätän pikaisesti vaihtaa petivaatteet, jotta saan sitten puhtaaseen sänkyyn puhtaan päiväpeiton.

 9.15 Meikkaan ja valmistaudun vähitellen lähtöön. Hetken pohdinnan jälkeen päälle päätyy alla oleva asu.

PicMonkey Collage

DSC08132

DSC08068

10.00 Saavun koululle, meinasin jäätyä matkalla kun en laittanut takkia päälle. Koulussa käyn rehtorilla ja opolla hoitamassa pari juttua tulevaa lukuvuotta varten.

20160810_105124

11.00 Takaisin kotiin.

12.00 Syön ruuaksi muutaman ohrarieskasta tehdyn pizzaleivän.

DSC08065

13.00 Eilen katselin kaupassa erästä työpöytälamppua, mutta ne oli loppunut. Soitan kauppaan olisiko lamppuja tullut lisää. Puhelimen toisesta päästä vastaa mies, mutten ole varma onko siellä robotti vai ihminen kun puhe on kuin paperista luettua 😀 Sieltä ei osattu sanoa mitään, joten minulle luvataan soittaa myöhemmin.

14.00 Kaupasta soitetaan. Lamput ovat saapuneet kuorman mukana, mutta niitä ei ole purettu. Kaupasta luvataan lähettää viestiä kun niitä on taas myymälän puolella.

15.00 Posti tulee ja saan muutaman synttärikortin ja lahjan. (Taitaa sukulaiset tietää että tykkään kissoista :D) Täti soittaa juuri samaan aikaan kun posti kolahtaa postiluukusta ja onnittelee. Jutellaan siinä viitisen minuuttia ja vaihdellaan kuulumiset.

DSC08151

16.00 Selaan Facebookin onnitteluja, joiden joukosta löytyy ihania kuvia ja muutama todella kaunis synttäritoivotus. En viitsi vielä kiitellä kaikkia.

16.30 S alkaa tehdä ruokaa. Mua särkee päätä älyttömästi, joten päätän levätä hetken sängyllä. Meinasin nukahtaa, mutta onneksi ruoka valmistui just sillon. Saa sitten illalla paremmin unta kun ei nuku päivällä. Ruuaksi on soijakastiketta, pastaa ja kurkkua, nam!

DSC08145

17.30 Juuri kun ruoka on melkein syöty, sukulaiset soittaa että tulisin pikaisesti käymään pihalla. Mulle lauletaan paljon onnea vaan-laulu. Saan myös kortin ja lahjaksi rahaa. Me nauretaan sedän hauskoille jutuille ja jutellaan hetki, mutta lähden sisälle kun vettä alkaa sataa.

17.45 Syön loput ruuat ja mietitään S:n kanssa miten voitaisiin kunnolla viettää mun synttäreitä. Setä ehdotti että mentäis syömään jäätelöt, joten päätettiin toteuttaa se. Sovittiin S:n kanssa että saisin synttärilahjaks valita pari palaa Nominationkoruun.

18.00 Lähdetään kaupunkia kohti, matkalla pelataan Pokemon Go:ta.

18.15 Päätetään käydä ensin koruliikkeet läpi, mutta ainoastaan yksi oli enää auki. Siellä tosin ei enää myyty paloja Nominationiin 🙁

18.30 Käydään Minetti-jäätelössä. Kaikkien ihanien jäätelöiden joukosta valitsen mansikkajäätelöä.

20160810_183723

19.00 Ehdotan että käytäis vielä pikaisesti kiertelemässä pari kauppaa ennen niiden sulkemisaikaa. Tämä oli ok, joten eikun kohti kauppoja.

19.30 Sitten kotia kohti. Matkalla nappaillaan taas Pokemoneja.

19.50 Kotona taas! Mukaan tarttui kaupungilta ihana choker. Etsin tuota kyseistä chokeria vaikka kuinka kauan, ja sieltä sitten yksi ja viimeinen löytyi hyllyltä!

DSC08153

20.47 Postauksen kirjoittamisessa onkin näköjään vierähtänyt jo kauan aikaa. Päätä särkee ihan älyttömästi ja tuntuu että oon tulossa kipeeks. Toivon että en ehdi sairastua ennen viikonlopun festareita. Tän jälkeen suihkuun, syömään ja sitten nukkumaan! Kiva päivä takana ja huomenna alkaakin sitten koulu ihan kunnolla.

Tykkäättekö tällaisista my day-postauksista? Kuinka te vietätte aikuisiällä synttäreitä?

Kommentit

 • Anonyymi

  Tää oli kiva postaus! Samoin ois joku opiskeluun liittyvä, esim. opiskeluvinkkejä tai sitten että miten luet kokeisiin/kirjotuksiin. 🙂

   0
 • Anonyymi

  My dayt on kivoi!!!

   0
 • Anonyymi

  Ehdottomasti lisää tällaisia, tosi mielenkiintoinen postaus! 🙂 Jos sulle postausideoita saa laittaa, niin mietin et haluisitko tehdä postauksen susta ja sun kumppanista, teidän "tarinasta" jne? Ite ainakin tykkään tosi paljon lukea sellasia postauksia. Myös joku ystäväpostaus vois olla hauska! 🙂 Kivaa syksynalkua sulle ja tsempit kirjoituksiin!

   0
 • Enni

  Kiva kuulla 🙂 Kuulostaa tosi kivalta postausidealta, se onkin ajankohtainen nyt kun koulut alkoi 🙂 Aion siis toteuttaa sellaisen postauksen ehdottomasti!

   0
 • Enni

  Kiva kuulla että tykkäät, mustakin on tosi hauska lukea niitä 🙂

   0
 • Enni

  Mahtava kuulla 🙂 Tottakai saa laittaa, musta on tosi hauska toteuttaa lukijoiden ehdottamia postauksia 🙂 Kumppanin ja mun tarina kuulostaa vähän jännittävältä postausaiheelta, mutta enköhän mä sellaisen postauksen voisi toteuttaa jossakin vaiheessa kun rohkenen 😉 Ystäväpostaus kuulostaa kans tosi hyvältä ja heti tuli mieleen yks ystävä kuka saattais lähteä mukaan tekemään sellaista postausta! Kiitos paljon 🙂

   0
 • Larissa

  Tosi kiva postaus! Ja myöhäiset synttärionnittelut 🙂

   0
 • Enni

  Kiitos, mäkin tykkään tosi paljon lukea muiden blogeista näitä my day-postauksia, pääsee vähän näkemään miten muiden päivät kuluu 🙂 Kiitos paljon :3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.