VALIKKO
11.7.2017 12:49

My haircare routine

My haircare routine

Mun hiukset on tosi itsepäiset, eikä niitä meinaa saada laitettua millään tavalla hyvin. Etuhiukset kihartuu aina, eikä suoristaminenkaan aina tee niistä suoria. Lisäks mun hiukset näyttää aina kuivilta ja kärsineiltä, vaikka suoristan hiukset ehkä kerran kolmessa kuukaudessa, enkä muutenkaan rasita niitä millään. Mulla on kuitenkin muutamat luottotuotteet, joiden avulla saan hiukset edes jotenkin kuntoon, ja aattelinkin nyt jakaa ne teille:

DSC0349611

Ekana esittelen jo monta kertaa blogissa mainitun biotiinin, jota käytän päivittäin. Tää saa hiukset kasvamaan oikeasti ihan hullua vauhtia. Alas laitan vertailuks kuvan hiuksista vuosi sitten ja nyt. Ei voi muuta kuin kehua tätä tuotetta.

my haircare routine 1

my haircare routine 2

Shampoona ja hoitoaineena käytän yllä olevia tuotteita, joiden pitäis myös kasvattaa hiusta, mutten osaa sanoa onko se kamalasti vaikuttanut hiusten kasvuun. Noi kuitenkin tekee hiukset tosi pehmeiks ja tuo tuoksuu hyvälle, niin käytän niitä myös siks. Nää onkin ollut mulla käytössä jo varmaan vuoden.

my haircare routine 4

Yllä näkyvää Schwarzkopfin suihkutettavaa hoitoainetta käytän hiusten pesun jälkeen, se selvittää hyvin takut, poistaa sähköisyyttä ja jättää hiukset pehmeiksi. Siinä on samassa myös hiusöljy. Pelkkää hiusöljyjä oon vähän laiska käyttämään, mutta aina kun jaksan, käytän Biozellin arganöljyä, joka tuoksuu aivan ihanalle ja jättää hiukset pehmeiksi, sekä tekee ihanan kiillon hiuksiin.

my haircare routine 3

Kuivashampoita käytän tosi harvoin, mutta jos käytän niin käytän tuota yllä näkyvää. Tätä sama kuivashampoota oon ostanut jo ainakin vuoden, sillä tää ei jätä hiuksiin valkoisia jälkiä, niinkuin suurin osa kuivashampoista joita oon testannut. Vadelmainen tuoksu ei niinkään oo mun mieleen, mutta koska tää on niin tehokas, niin tää on ihan mun luottotuote.

my haircare routine 5

Ennen hiusten suoristamista tai kihartamista käytän jompaa kumpaa yllä näkyvää lämpösuojaa. Itse asiassa just huomasin että tuo ZX:n tuote on pikemminkin muotoilusuihke, mutta kun myyjältä kysyin hyvää lämpösuojaa niin se suositteli tätä, joten kai tää toimii pelkästään lämpösuojanakin? Tässä ei kerrota mihin lämpötilaan asti tää suojaa hiukset, mutta kun oon suoristanut kuumemmillakin lämpötiloilla niin tää on suojannut ihan hyvin hiuksia. Cutrinin lämpösuoja taas on ollut mun luottotuote yläasteelta lähtien ja siinä on lämpösuoja 200 asteeseen asti. Se tuoksuu myös ihanan omenaiselle.

my haircare routine 6

Hiuslakkana käytän no nothing-lakkaa, joka on parabeeniton, hajuton ja väriaineeton. Tässä on tosi hyvä pito, ja hiukset pysyy tosi pitkään laitettuina.

Jos teillä on myös suositella jotain hiustuotteita niin kertokaa ihmeessä! 🙂

Kommentit

  • Sini

    Oho! 😮 toi sun hiusten kasvu vuodessa on ihan uskomaton! ♥

     0
  • Enni

    Joo sanos muuta 😀 Toi biotiini on kyllä superaine hiusten kasvuun!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.