VALIKKO
9.2.2016 19:58

New haircut

Puhuinkin tosiaan viime postauksessa hiusten leikkaamisesta ja nyt se on sitten tehty! Kävelin eilen parin tutun kehumaan kampaamoon ja ajattelin että joudun oottamaan vapaita aikoja ainakin viikon. Yllätyksekseni kampaaja totesi kuitenkin että ”no tuu vaikka tunnin päästä!”. Pyörin sitten sen ajan kaupungilla ja jännitin että mitenköhän uudet hiukset istuu mulle.

2016-02-09 13.44.55

Täytyy sanoa että ekan kerran (valehtelematta, ihan ekan kerran!!) kampaajalta lähtiessäni olin tyytyväinen lopputulokseen. Kampaaja oli ammattitaitoinen ja ekaa kertaa mulle sanottiin että leikataan vähitellen hiuksia ettei lähde liikaa. Sain siis ihan ite päättää pituuden eikä se tyypillinen 5cm pois tarkottanut 15cm.

DSC07533

Mietin tosiaan aluksi että leikkaisin sellaset long bob-malliset hiukset, mutta päätin sitten leikata vähän lyhyemmäks kun mitä olin miettinyt. Pitäis nimittäin saada toi juurikasvu pois ja lyhyissä hiuksissa se ei onneks näy kamalasti. Mutta tykkään kyllä tosi paljon näistä hiuksista!

Entä mitä mieltä te ootte näistä?

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.