VALIKKO
4.7.2017 14:32

New home + balcony inspiration

Moikka pitkästä aikaa! Otsikossa tuleekin jo ilmi syy pitkälle postaustauolle, nimittäin me ollaan muuttamassa! Löydettiin täydellinen tässä kuussa valmistuva asunto, johon päästään muuttamaan elokuun alusta. Asunto on tosi pieni, 34,5 neliötä + parveke, joten tässä onkin sitten ahkerasti hankkiuduttu eroon kaikesta turhasta tavarasta. Ootan ihan tositosi paljon muuttoa, se asunto on nimittäin just sellanen mistä ollaan aina unelmoitu: siinä on parveke, se on just valmistunut, lähempänä isoja kauppoja, lähellä lenkkeilymaastoja yms. Aattelin että näin koulujen loppuessa alkaa ns. uusi ajanjakso elämässä, ja olisi kiva aloittaa se myös vähän eri ympäristössä. Ootan niin kovasti syksyä, elämää uudessa asunnossa, opiskelujen alkua ja kaikkea uutta mitä syksy tuokaan tullessaan! :’) Keräsin jo innostuneena inspiraatiota parveketta varten, ja mietin miten voitais se sitten sisustaa. Tässä siis vähän wishlistiä:

balcony inspiration

1. Tuollaisista bulb-valonauhoista ollaan unelmoitu s:n kanssa jo pitkään ja oon aina miettinyt kuinka ihana olis ripustaa sellaiset parvekkeelle valaisemaan pimeneviä iltoja sitten syksyn saapuessa. Tällaisia oon nähnyt ainakin Clas ohlsonilla, mutta saa vinkata jos tietää mistä muualta näitä voisi löytää 🙂

2. Punottu korilaatikko meiltä löytyykin, joten sellaista ei tarvitse ostaa. Meillä tuo on ollut eteisessä, mutta kun uudessa asunnossa ei ole tilaa sille, niin se sopii varmasti kivasti myös parvekkeelle.

3. Parvekekalusteet, eli tuoli ja pöytä täytyy ehdottomasti hankkia ekana parvekkeelle, koska tuntuis vähän turhalle jos olis parveke jossa ei vois ollenkaan istuskella 😀 oon kans unelmoinut rennoista viikonloppuaamuista, jolloin voi rauhassa nauttia aamukahvinsa terassilla, joten silloinkin pöytä ja tuolit on ihan välttämättömiä.

4. Räsymatto olis kans kiva, jotta ei tarviis kävellä sukkasillaan ihan paljaalla maalla. Meidän terassi on lasitettu, joten se ei varmaan kamalasti kerää pölyä lattialle, mutta onhan se varmasti kiva jos jalkojen alla on pehmeä matto. Räsymatto tois myös kivasti väriä ja rentoa fiilistä.

5. Lyhdyistä tykkään tosi paljon ja niitä olis kans kiva saada.  En tykkää poltella niissä oikeita kynttilöitä, mutta aattelin kuitenkin että voisin hankkia niihin sit sellaisia paristoilla toimiva tekokynttilöitä.

6. Penkeissä voi olla vähän epämukava istua, jos ei niissä oo mitään pehmikettä. Tyynyt tois kivasti väriä ja pehmustais tuolit.

7. Tekokasveja meiltä löytyykin, samoin nuo kukkaruukut. Tällä hetkellä ne koristaa ikkunalautaa, mutta uudessa asunnossa ei ole ikkunalautaa, niin ne siirtyy parvekkeelle.

8. Mukit ei nyt oikeastaan oo mikään sisustusjuttu, mutta ihana olis juoda niistä sit teetä tai kahvia terassilla 🙂 Ja sellaisia löytyy nyt jo tarpeeksi, niin niitäkään ei tarvitse hankkia.

9. Meillä on valkoinen viltti, mutta se ei sovi parvekkeelle aran värin vuoksi, se varmaan likaantuis jo heti ekana päivänä 😀 Olis kiva hankkia sinne joku vähän värikkäämpi viltti, joka lämmittäis sit viileiden ilmojen tullen.

10. Tauluja löytyy tällä hetkellä tosi paljon, mutta ne on nyt kaappien välissä pölyyntymässä, koska en viiti ripustaa niitä seinille kun pitäis naulata ne. Uuteenkaan asuntoon en viiti hirveesti naulailla mitään, joten parvekkeelle ne menis kivasti jonkun tason päälle.

11. Ja viimeisenä wishlistillä on joku hyllykkö, jossa olis vähän säilytystilaa ja jonka päälle sais vaikka edellä mainitut kasvit ja taulut.

Voi kun tekis mieli jo heti päästä muuttamaan, mutta nyt täytyy vaan malttaa odottaa! 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.