VALIKKO
11.7.2017 22:44

Off shoulder shirt + ankle boots

Kävin eilen ottamassa pitkästä aikaa asukuvia. Jännitti vähän että miltä tuntuu taas olla oikein kunnolla kuvattavana, mutta tuntuu että nykyisin osaan kuitenkin olla vähän rennommin kameran edessä. Jossakin vaiheessa oli myös hirveä ulkonäköahdistus aknen takia, ja tuntui etten haluu ottaa yhtään kuvia musta, mutta kun akne on selätetty ja itsetunto sitä myötä parantunut, niin kuvienkin nappailu on paljon mielekkäämpää. Kuten pari postausta sitten mainitsinkin niin olis tosi kiva alkaa taas ottamaan asukuvia enemmän. Ja on varmasti kivempi lukea mun blogiakin kun kirjoittajakin esiintyy välillä itsekin kuvissa 😀 Mutta nyt höpöttelyt sikseen ja itse kuviin:
asu 1

Paita & koru Tuuri // farkut Gina Tricot // kengät Espanjasta

asu 10
asu 9
asu 8
DSC03938

asu 5
asu 2
asu 3
asu 4
asu 6


Mitä mieltä te olitte tästä asusta? 🙂

Kommentit

  • Sini

    Asu on ihana! Mutta tiedätkö Enni, mun mielestä sä oot näissä kuvissa todella kaunis! Ihastelen aina sitä, miten luonnollisen kaunis sä olet ♥ Varsinkin viimenen kuva on ihan älyttömän ihana!

     0
  • Enni

    Voi kiitos ihan hirveesti, ihana kommentti <3 :')

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.